Neler Yeni

Cooler Master MWE 750 GOLD- V2 Full Modüler PSU Nasıldır ?

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Merhabalar.
Aşağıda linkini bıraktığım güç kaynağı nasıldır? Bileşenlerin kalitesi hangi seviyededir ? gibi sorulara cevap arıyorum. Bilgisi olanlar paylaşabilirler mi ?
Ürünün anlık olarak fiyatı 799₺. Fiyatını da hesaba katarak değerlendirebilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak ThougPower GF1 750W ya da Core Reactor 750W için ekstradan 150-200₺ vermeye de değer mi ?

@baltazar @epica59 @Emir Aydın

Son düzenleme:

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek kalmadı, teşekkürler. Zaten bu foruma ne zaman konu açsam aynı sorunu yaşıyorum.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ek olarak ThougPower GF1 750W ya da Core Reactor 750W için ekstradan 150-200₺ vermeye de değer mi ?
Değer.
Gerek kalmadı, teşekkürler. Zaten bu foruma ne zaman konu açsam aynı sorunu yaşıyorum.
Bildirim gelmemişti.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güç kaynağı çok kaliteli bir güç kaynağı kayıpsız 12v+ kanalından güç verebiliyor çok verimli üzerindeki fana bile özenilmiş fan kanat yapısından bile bunu görebiliyorum çok stabil güzel bir güç kaynağı öneririm

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Değer.

Bildirim gelmemişti.
Gaming gecesinden bekleyeyim o zaman bir süre daha.
Peki GF1 mi Core Reactor mü ?

Bu arada etiketlediğim kişiler için dememiştim onu, düzenleyerek sonradan etiketlediğim için bildirim gitmemiş olabilir. Konuyu gören çok ama yazan yok maalesef. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynağı çok kaliteli bir güç kaynağı kayıpsız 12v+ kanalından güç verebiliyor çok verimli üzerindeki fana bile özenilmiş fan kanat yapısından bile bunu görebiliyorum çok stabil güzel bir güç kaynağı öneririm
Fiyatı yükselmiş zaten, artık o fiyata almak mantıksız olur Core Reactor varken. 981₺ şuan, kampanyada 799₺'ydi.
Ne sorunu ben şimdi yardımcı olacağım güç değerlerine bakıyorum
Teşekkür ederim.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Bu arada etiketlediğim kişiler için dememiştim onu, düzenleyerek sonradan etiketlediğim için bildirim gitmemiş olabilir. Konuyu gören çok ama yazan yok maalesef. Teşekkürler.
Gf1 ile core reactor ile kıyaslıyorum şimdi mobilen girdiğim için biraz zor oluyor bekletirsem kusura bakmayın

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Fiyatı yükselmiş zaten, artık o fiyata almak mantıksız olur Core Reactor varken. 981₺ şuan, kampanyada 799₺'ydi.

Teşekkür ederim.
Herkesin konu hakkında bilgisi olmayabilir konuyu kirletmektense bir şey yazmasınlar daha iyi. Ben Core Reactor derim.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Gf1 ile core reactor ile kıyaslıyorum şimdi mobilen girdiğim için biraz zor oluyor bekletirsem kusura bakmayın
Yok estağfurullah. İkisininde birbirine göre avantajlı olduğu noktalar var ama totalde hangisi daha ön planda kararsız kaldım.

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı

Teşekkür ederim.
Gerek yok ekstra para vermeye zaten cooler master kendini ispatlamış bir marka.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Herkesin konu hakkında bilgisi olmayabilir konuyu kirletmektense bir şey yazmasınlar daha iyi. Ben Core Reactor derim.
Orası ayrı bir konu tabii ki. Lafım bilip, görüp yazmayanlara.
Teşekkürler cevabınız için. Bir süre daha beklemedeyim Core Reactor için. Şuan 750W için her iki modelde de kolay stok bulunmuyor zaten.

Gerek yok ekstra para vermeye zaten cooler master kendini ispatlamış bir marka.
Yok şuan indirim yokken hemen hemen aynı fiyat bandındalar. Bahsettiğim diğer iki PSU buna göre bir tık daha iyiler yani fiyat avantajı kalmadı zaten Cooler Master'ın.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Açık söylemek gerekirse core reaactor ile cooler master in psu aları gf1 den daha çok hoşuma gitti hangisi daha ucuz ise onu alın ama core reactor daha iyi

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Açık söylemek gerekirse core reaactor ile cooler master in psu aları gf1 den daha çok hoşuma gitti hangisi daha ucuz ise onu alın ama core reactor daha iyi
Core reactor'ün indirime girmesini beklemek daha doğru olacak o halde, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom