Minimum Performance GD kullanırdım.Ne kullanırdın?
Minimum Performance GD kullanırdım.Ne kullanırdın?
PSU konusunda o kadar bilgi değilim ama daha iyi komponentlerden falan filandır heralde.
Biliyorum işte, bütçesi biraz düşük kalmış böyle bir sistem için.Bütçe yetmiyor ki olursa diye önerdim ya @epica59
İşte 100-200TL'ye değecek fark yok benim gördüğüm kadarıyla. Niye MWE Bronze alayım ki daha düşük fiyata rakibi varken :/ Neyse konu sahibi seçsin.PSU konusunda o kadar bilgi değilim ama daha iyi komponentlerden falan filandır heralde.
Tierlist'de boşuna sınıflandırma yapmamışlardır bence.İşte 100-200TL'ye değecek fark yok benim gördüğüm kadarıyla. Niye MWE Bronze alayım ki daha düşük fiyata rakibi varken :/ Neyse konu sahibi seçsin.
Hangi tier list? Yazıyordur neden seçtiği/neye göre sıraladığı belkiTierlist'de boşuna sınıflandırma yapmamışlardır bence.
Hatırlamıyorum ama tanınan bir teknoloji kanalının listesiydi.Hangi tier list?
Yerli mi yabancı mı?Hatırlamıyorum ama tanınan bir teknoloji kanalının listesiydi.
Yabancı.Y
Yerli mi yabancı mı?
Bu mu?Yabancı.
Bu mu?
ya da bu?[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
PSU Hierarchy (Nov. 2025) - Power Supply Unit List
Here is the ultimate list-based hierarchy of all power supply units. We've ranked them in 8 different tiers so you can easily find out if your PSU is good!www.gamingscan.com
hocam mwe 750 yada xpg 750 düşünüyorumİşte 100-200TL'ye değecek fark yok benim gördüğüm kadarıyla. Niye MWE Bronze alayım ki daha düşük fiyata rakibi varken :/ Neyse konu sahibi seçsin.
Evet LTT'ninki.Bu mu?
ya da bu?[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
PSU Hierarchy (Nov. 2025) - Power Supply Unit List
Here is the ultimate list-based hierarchy of all power supply units. We've ranked them in 8 different tiers so you can easily find out if your PSU is good!www.gamingscan.comMesaj otomatik birleştirildi:
3'ünden biridir büyük ihtimal.The PSU Tier List 2024 [Updated With Newer Models]
This is the definitive and latest PSU tier list for 2024 . I organized and ranked all the PSU in 6 different categories. Choose yours!10scopes.com