Kontrolcüye ihtiyaç yoksa Silverstone Air Blazer 120R tercih ederdim.Bu bütçede en iyi fanlar bu set gibi gözüküyor eğer daha iyisi yoksa 3 set alacağım.
Kontrolcüye ihtiyaç yok sadece splitter lazım ve ARGB'ler daisy chain oluyor mu onu da sormam lazım.Kontrolcüye ihtiyaç yoksa Silverstone Air Blazer 120R tercih ederdim.
SilverStone Technology SST-AB120R-ARGB - Air Blazer bilgisayar kasası fanı 120 mm, sıvı rulman, şeffaf fan kanatları, siyah çerçeveli, yüksek hava debisi, adreslenebilir RGB 90185 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SilverStone Technology SST-AB120R-ARGB - Air Blazer bilgisayar kasası fanı 120 mm, sıvı rulman, şeffaf fan kanatları, siyah çerçeveli, yüksek hava debisi, adreslenebilir RGB 90185 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Daisy chain oluyor. 120R' da çift çıkış var yani 3-5-7 fanı tek giriş yapabiliyosunKontrolcüye ihtiyaç yok sadece splitter lazım ve ARGB'ler daisy chain oluyor mu onu da sormam lazım.
Ben bu fanları çok beğendim bunlardan alacağım gibi. Bir de splitter önerir misin 3 tane alacağım ondan da. Amazon'dan olursa iyi olur.Daisy chain oluyor. 120R' da çift çıkış var yani 3-5-7 fanı tek giriş yapabiliyosun
Aslında böyle bir alet işinizi daha fazla görecektirBen bu fanları çok beğendim bunlardan alacağım gibi. Bir de splitter önerir misin 3 tane alacağım ondan da. Amazon'dan olursa iyi olur.
Yok benim aradığım PWM için ARGB 2 tane var anakartta daisy chain de oluyormuş.Aslında böyle bir alet işinizi daha fazla görecektir
Switch & Hub Modelleri ve Fiyatları - n11
Switch & Hub ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Switch & Hub çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yok benim aradığım PWM için ARGB 2 tane var anakartta daisy chain de oluyormuş.
9 tane aldım bakalım nasıl olacak ben de beğendim bunları.Kontrolcüye ihtiyaç yoksa Silverstone Air Blazer 120R tercih ederdim.
SilverStone Technology SST-AB120R-ARGB - Air Blazer bilgisayar kasası fanı 120 mm, sıvı rulman, şeffaf fan kanatları, siyah çerçeveli, yüksek hava debisi, adreslenebilir RGB 90185 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SilverStone Technology SST-AB120R-ARGB - Air Blazer bilgisayar kasası fanı 120 mm, sıvı rulman, şeffaf fan kanatları, siyah çerçeveli, yüksek hava debisi, adreslenebilir RGB 90185 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hangi kasaya takacan bunları.9 tane aldım bakalım nasıl olacak ben de beğendim bunları.
Gelince inceleme tarzı bir şey veya beğenip beğenmediğin özellikleri söyler misin?9 tane aldım bakalım nasıl olacak ben de beğendim bunları.