- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki ileride sorun çıkarır mı? pompasının bozulması gibi?enermax en iyisi duruyor artıcın 420 lıgıne kafa tutuyor
Hocam peki ileride sorun çıkarır mı? pompasının bozulması gibi?enermax en iyisi duruyor artıcın 420 lıgıne kafa tutuyor
duymadım öyle bir sorun yinede bi reddit gibi forumlara bak görüş açısındanHocam peki ileride sorun çıkarır mı? pompasının bozulması gibi?
Peki kasama sığar mı MSI Velox 100p Airflow kullanıyorum anakartta b650 gaming plus wifi?duymadım öyle bir sorun yinede bi reddit gibi forumlara bak görüş açısından
https://www.technopat.net/sosyal/ko...tic-liquid-freezer-ii-360mm-sigar-mi.2639838/ farklı bir forumda arkadaşın biri 360 lık sıvı sogutma takmış ama fan a degiyor o ust panelı bır olcunPeki kasama sığar mı MSI Velox 100p Airflow kullanıyorum anakartta b650 gaming plus wifi?
üst paneli ölçtüm 42cm tutuyor hocamhttps://www.technopat.net/sosyal/ko...tic-liquid-freezer-ii-360mm-sigar-mi.2639838/ farklı bir forumda arkadaşın biri 360 lık sıvı sogutma takmış ama fan a degiyor o ust panelı bır olcun
ucu ucuna kurtarıyor şimdide anakartla ust paneldeki boslugu ölçüst paneli ölçtüm 42cm tutuyor hocam
Aynı islemciyi kullanıyorum kesinlikle arctic al görüntüsü de güzelMerhaba Ryzen 7 9700X kullanıyorum şuan stok soğutucu var oyunlarda çok zorlanıyor ve aşırı ısınıyor ortalama 85-96 derece arasında gidip geliyor aklıma soğutuculardaki pin sayıları takıldı anakartıma uyar mı diye şuanda MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi kullanıyorum sizce anakarta bu sıvı soğutuculardaki pinler uyar mı? Linkler aşağıda hangisi daha iyi olur ve anakartıma uyar?
Sıvı Soğutucuların Özellikleri
Arctic Liquid Freeze III 360mm
Enermax Liqmaxflo ARGB 360mm
Cooler Master MasterLiquid 360L Core
Aynı islemciyi kullanıyorum kesinlikle arctic al görüntüsü de güzel
5.3 cm hocamucu ucuna kurtarıyor şimdide anakartla ust paneldeki boslugu ölç
benimde en çok aklıma o yattıAynı islemciyi kullanıyorum kesinlikle arctic al görüntüsü de güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
hımm epeye göre 7cm diyo bence hava sogutma al pearl assasin gelmiş stoga5.3 cm hocam
Peki hocam hangi soketlere bağladınız?Aynı islemciyi kullanıyorum kesinlikle arctic al görüntüsü de güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kapa duruyor diye pek yanaşmıyorum kasanın fotoğrafını atabilirim istersenizhımm epeye göre 7cm diyo bence hava sogutma al pearl assasin gelmiş stoga