Neler Yeni

COOLER MASTER SickleFlow Nasıl?

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
Fiyatı çok makulmuş. Hava akım değerleri de çok iyi.
Kasayı modifiye etmek istiyorumda yavas yavas bu fan iyi gibi geldi direkt almak istedim aslında kafamda güzel seyler var modifiye icin 3 fan daha alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesi MasterFan serisi fanlardan veya eski nesil SickleFlow X fanlardan daha sessiz, alınca görürsün zaten ne kadar sessiz olduğunu.
Tesekkur ederim 👍🏾

Onder90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Önder
Bu fan ile ilgili okuduğum yorumlarda göbek kısmından ses geldiği yazılmış hocam. Siz aldınız mı? Aldıysanız performansı ve sesi nasıl memnun musunuz üründen?

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
Bu fan ile ilgili okuduğum yorumlarda göbek kısmından ses geldiği yazılmış hocam. Siz aldınız mı? Aldıysanız performansı ve sesi nasıl memnun musunuz üründen?
Üründen memnunum hic ses yok üründr, kasanın icini acıp kulagımı ds hicbir zaman fNın sagına soluna koymadıgım icin bilemeyecegim göbeğini vs. ama sıkıntım yok ürün ile ilgisi

syeutku

80+
Hayırlı olsun, çok beğendiğim fandır kendisi ve ülkemize sonunda gelebildi. Ben de almayı düşünüyorum ama anakartımda ARGB girişi yok, o yüzden almak ile almamak arasındayım :D.
Anakart ARGB olayları ne bana özet geçebilir misiniz bir kaç sorum daha var Instagramdan sizinle konuşma imkanım varsa Instagram adresim : syeutku Bu fandan almayı düşünüyorum da ARGB falan pek anlamadım :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakart ARGB olayları ne bana özet geçebilir misiniz bir kaç sorum daha var Instagramdan sizinle konuşma imkanım varsa Instagram adresim : syeutku Bu fandan almayı düşünüyorum da ARGB falan pek anlamadım :D
ARGB hakkında ne bilmek istiyorsan yaz. "Özet geç" deyince özet geçilebilecek bir şey değil.
Ayrıca Instagram'a neden çağırıyorsun? Burayı kullanabiliriz. Başkaları da bilgilenebilir :).

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Olur böyle şeyler, sorun yok. Hayırlı olsun tekrardan. Bir sorun olursa bana sorabilirsin.
asus b450m dragon anakartım var şöyle 2 tanefan alsam üst kısıma taksam rgb yanar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARGB hakkında ne bilmek istiyorsan yaz. "Özet geç" deyince özet geçilebilecek bir şey değil.
Ayrıca Instagram'a neden çağırıyorsun? Burayı kullanabiliriz. Başkaları da bilgilenebilir :).
Kasa Corsair Spec Delta

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

syeutku

80+
Soracağım bir cok soru var ondan dolayı ama şöyle söyleyeyim gigabyte 450m de ARGB desteği varmı veya nasıl bakıyorum ona ARGB nedir ne değildir öğrenmem lazım :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç