Gergin Görünüşlü Adam
80+ Bronze
Dahası
Fiyatı çok makulmuş. Hava akım değerleri de çok iyi.
Kasayı modifiye etmek istiyorumda yavas yavas bu fan iyi gibi geldi direkt almak istedim aslında kafamda güzel seyler var modifiye icin 3 fan daha alabilirimFiyatı çok makulmuş. Hava akım değerleri de çok iyi.
Tesekkur ederimSesi MasterFan serisi fanlardan veya eski nesil SickleFlow X fanlardan daha sessiz, alınca görürsün zaten ne kadar sessiz olduğunu.
Üründen memnunum hic ses yok üründr, kasanın icini acıp kulagımı ds hicbir zaman fNın sagına soluna koymadıgım icin bilemeyecegim göbeğini vs. ama sıkıntım yok ürün ile ilgisiBu fan ile ilgili okuduğum yorumlarda göbek kısmından ses geldiği yazılmış hocam. Siz aldınız mı? Aldıysanız performansı ve sesi nasıl memnun musunuz üründen?
Anakart ARGB olayları ne bana özet geçebilir misiniz bir kaç sorum daha var Instagramdan sizinle konuşma imkanım varsa Instagram adresim : syeutku Bu fandan almayı düşünüyorum da ARGB falan pek anlamadımHayırlı olsun, çok beğendiğim fandır kendisi ve ülkemize sonunda gelebildi. Ben de almayı düşünüyorum ama anakartımda ARGB girişi yok, o yüzden almak ile almamak arasındayım .
ARGB hakkında ne bilmek istiyorsan yaz. "Özet geç" deyince özet geçilebilecek bir şey değil.Anakart ARGB olayları ne bana özet geçebilir misiniz bir kaç sorum daha var Instagramdan sizinle konuşma imkanım varsa Instagram adresim : syeutku Bu fandan almayı düşünüyorum da ARGB falan pek anlamadım
asus b450m dragon anakartım var şöyle 2 tanefan alsam üst kısıma taksam rgb yanar mı?Olur böyle şeyler, sorun yok. Hayırlı olsun tekrardan. Bir sorun olursa bana sorabilirsin.
Kasa Corsair Spec DeltaARGB hakkında ne bilmek istiyorsan yaz. "Özet geç" deyince özet geçilebilecek bir şey değil.
Ayrıca Instagram'a neden çağırıyorsun? Burayı kullanabiliriz. Başkaları da bilgilenebilir .
ARGB kontrolcüsü lazım. Anakartında ARGB girişi yok zaten. Kontrolcü olmadan yanmaz.asus b450m dragon anakartım var şöyle 2 tanefan alsam üst kısıma taksam RGB yanar mı?
Hmm, peki. İş görür mü? https://www.hepsiburada.com/dark-mini-argb-kontrolcu-dkccbr2a-pm-HB00000RMEE2ARGB kontrolcüsü lazım. Anakartında ARGB girişi yok zaten. Kontrolcü olmadan yanmaz.
ARGB çoklayıcı da alırsan işini görür.Hmm, peki. İş görür mü? https://www.hepsiburada.com/dark-mini-argb-kontrolcu-dkccbr2a-pm-HB00000RMEE2
Soracağım bir cok soru var ondan dolayı ama şöyle söyleyeyim gigabyte 450m de ARGB desteği varmı veya nasıl bakıyorum ona ARGB nedir ne değildir öğrenmem lazımARGB hakkında ne bilmek istiyorsan yaz. "Özet geç" deyince özet geçilebilecek bir şey değil.
Ayrıca Instagram'a neden çağırıyorsun? Burayı kullanabiliriz. Başkaları da bilgilenebilir .
"GIGABYTE 450M" diye model yok. Anakart modelini tam belirt.Soracağım bir cok soru var ondan dolayı ama şöyle söyleyeyim gigabyte 450m de ARGB desteği varmı veya nasıl bakıyorum
Çok uzun ya . YouTube veya başka yerlerde ARGB diye aratırsan çıkar bir sürü şey.ARGB nedir ne değildir öğrenmem lazım