Bence beyazSistemde her şey siyah. Sizce hangi renk almalıyım beyaz hoş duruyor. Ama beyaz kasaya çok kilenir sararır diyorlar sizce siyahmı beyazmı?
Peki siyah sıvı soğutma kötü dururmu. Kasanın fanları beyazHocam açıkçası Sisteme güneş vurmasını istemez zaten çoğu kullanıcı ben mesela perdeleri kapatıyorum bazen panjuru kapatıyorum ekrana yansıma yapıyor güneş ışığı çünkü. O yüzden beyaz sararır muhabbeti saçma bir durum bence. Siyahta beyaz da uyar hocam içi tamamen siyah dışı beyaz çok kasa var yakışıyor.
Kasanız biraz yukarıdan derinse koca büyük radyatör simsiyah durmadığı sürece çok kötü durmaz bence. Bir çok video ve görsel veri bulabilirsiniz aslında onlara bakarak hayal edin. Her şey siyah kasa+soğutucu beyaz da alınabilir yanında sleeved kablo alırsınız siyah beyaz hoş durur.Peki siyah sıvı soğutma kötü dururmu. Kasanın fanları beyaz
Şansıma istediğim sıvı soğutmanın beyazı yok. Sleeved kablo olarak hangi markayı önerirsiniz çok uçuk bı fiyat olmasın ama.Kasanız biraz yukarıdan derinse koca büyük radyatör simsiyah durmadığı sürece çok kötü durmaz bence. Bir çok video ve görsel veri bulabilirsiniz aslında onlara bakarak hayal edin. Her şey siyah kasa+soğutucu beyaz da alınabilir yanında sleeved kablo alırsınız siyah beyaz hoş durur.
Bilgisayarmodifiyecisi sitesinden alabilirsiniz güvenilir 2 kez sipariş verdim her renk yapıyorlarŞansıma istediğim sıvı soğutmanın beyazı yok. Sleeved kablo olarak hangi markayı önerirsiniz çok uçuk bı fiyat olmasın ama.
Beyaz kalmamış. Alternatif bı site varmı?Bilgisayarmodifiyecisi sitesinden alabilirsiniz güvenilir 2 kez sipariş verdim her renk yapıyorlar
Bu tarz kendisi yapan başka bir firma bilmiyorum, hazır şekilde corsair- phanteks sleeved kablolara bakabilirsiniz.Beyaz kalmamış. Alternatif bı site varmı?