Coolermaster mm310 mouse aldım iyi midir?

Reaksiyon skoru
42
393 tl ye colermaster mm310 aldım 1 tane kalmıştı araştırmadan aldım alınırmıydı iptalmi ediyim sizce ?

393 TL ye colermaster mm310 aldım 1 tane kalmıştı araştırmadan aldım alınırmıydı iptalmi ediyim sizce ?
bu mu

bu mu
Evet de bu kadar da pahalı değil bu fare. 490 TL Hepsiburada'da. 3327 sensör kullanıyor. 60 milyonluk mekanik switchleri var.

393 liraya bedava nereden aldın?
Post automatically merged:

Screenshot_2023-08-28-19-45-55-080_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Evet de bu kadar da pahalı değil bu fare. 490 TL Hepsiburada'da. 3327 sensör kullanıyor. 60 milyonluk mekanik switchleri var.
ya iş görürse bakarım görmese iade ederim

ya iş görürse bakarım görmese iade ederim
1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 tl indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.

1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 TL indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.
yok ya zaten 75tl indirim kuponum vardı öyle 393 tl
akakcede fiyatlar arasında çok fark var o yüzden direk aldım

1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 TL indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.
şuan lenavo idepead gamin m100 kulanıyom boyutu aynı aşa yukarı bundan iyidir en kötü beğenmesemde iade ederim

yok ya zaten 75tl indirim kuponum vardı öyle 393 TL
akakcede fiyatlar arasında çok fark var o yüzden direk aldım
Akakçe'deki fiyatının 850 TL olduğuna bakma. 3327 sensör kullanıyor. Bu sensördeki fareye 400-500 liradan fazlası zaten verilmez.
Fiyatına değer ama öyle 800 liralık fareyi 400 liraya aldığına düşünme. Bir de 75 liralık kuponunu kullanmışsın, çok da büyük bir avantajı yokmuş.
Normal değeri neyse parasını verip almışsın. Pek bir indirim söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri