selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
393 tl ye colermaster mm310 aldım 1 tane kalmıştı araştırmadan aldım alınırmıydı iptalmi ediyim sizce ?
393 TL ye colermaster mm310 aldım 1 tane kalmıştı araştırmadan aldım alınırmıydı iptalmi ediyim sizce ?
evetbu mu![]()
Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet de bu kadar da pahalı değil bu fare. 490 TL Hepsiburada'da. 3327 sensör kullanıyor. 60 milyonluk mekanik switchleri var.bu mu![]()
Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MM310 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
393 liraya bedava nereden aldın?
ya iş görürse bakarım görmese iade ederimEvet de bu kadar da pahalı değil bu fare. 490 TL Hepsiburada'da. 3327 sensör kullanıyor. 60 milyonluk mekanik switchleri var.
1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 tl indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.ya iş görürse bakarım görmese iade ederim
yok ya zaten 75tl indirim kuponum vardı öyle 393 tl1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 TL indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.
şuan lenavo idepead gamin m100 kulanıyom boyutu aynı aşa yukarı bundan iyidir en kötü beğenmesemde iade ederim1 haftadır 490 liraydı Hepsiburada da stok bitmiş. Son kalanlar da hızlıca satılsın diye 100 TL indirim yapmışlar. Fiyatına göre özellikleri güzel. Switchlerinin mekanik olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır orasını bilemeyeceğim. Ergomomisi eline uyarsa fiyatına değer.
Akakçe'deki fiyatının 850 TL olduğuna bakma. 3327 sensör kullanıyor. Bu sensördeki fareye 400-500 liradan fazlası zaten verilmez.yok ya zaten 75tl indirim kuponum vardı öyle 393 TL
akakcede fiyatlar arasında çok fark var o yüzden direk aldım