sezon 11 gelmeden once bırakmıstım akıl ve ruh sağlığım için bi daha girmeyi düşünmüyorumlol oyna 4 5 sene götürür seni
onu da oynamıstım cok saglam oyun o da ama nedense optimizasyon sıkıntısı cektıgm ıcın cok deneyım edememiştimSağlam FPS oynamak istiyorsan Soldier of Fortune öneririm. 2002nin sağlam FPS'lerindendir.
O zaman Will Rock denemelisin kesinlikle. Doom tarzı bir aksiyonu var. Çok eski ama çocukken deli gibi oynardım aklımda hep iyi oyun olarak kaldı.sezon 11 gelmeden once bırakmıstım akıl ve ruh sağlığım için bi daha girmeyi düşünmüyorumzaten onda da en dusukte 30 40 fps gorsem şükrediyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da oynamıstım cok saglam oyun o da ama nedense optimizasyon sıkıntısı cektıgm ıcın cok deneyım edememiştim
Oyunu yapan ekibi resmen atmışlar, tamamen başka bir stüdyoyu oyunun yapım ekibine geçirmişler. Üstüne oyunun çıkış tarihini iptal ettiler. Bildiğim kadarıyla bilinmeyen bir tarihe. Yani şu an patladı gibi biraz durum. Ben çok bekliyordum da, bu kadar skandaldan sonra güzel bir şey çıkacak umudu yok kimsenin, umarım iyi çıkar tabi.Neden ki?
Bir çok kişi Steam'de başarım kasmak için oynuyor ama ben çok zevk alarak tüm serisini oynamıştım.11 senelik bi laptopum var baya bi araştırdım oyunları baktım karantinada da oynadım ve oyunsuz kaldım fps-rpg-aksiyon tarzı güzel hoş oyun önerir misiniz agalar (gta nfs gibi ünlü oyunar hariç ) pc - i2 duo 2.0 ghz- 9200m gs ekran kartı 3gb ddr2 ram
Valla kötü olursa da üzülmem benim için ilk oyun var o yeter.Oyunu yapan ekibi resmen atmışlar, tamamen başka bir stüdyoyu oyunun yapım ekibine geçirmişler. Üstüne oyunun çıkış tarihini iptal ettiler. Bildiğim kadarıyla bilinmeyen bir tarihe. Yani şu an patladı gibi biraz durum. Ben çok bekliyordum da, bu kadar skandaldan sonra güzel bir şey çıkacak umudu yok kimsenin, umarım iyi çıkar tabi.
Hocam sen ne yaptın yaBir çok kişi Steam'de başarım kasmak için oynuyor ama ben çok zevk alarak tüm serisini oynamıştım.
Zup! isimli bir oyun. Eğer beğenirseniz çok sarıyor.
Kendi parasını hatta fazlasını bile çıkarabilirsiniz.
Tek bir seri alıp diğerlerini hep parayı döndürerek satın almıştım.
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum çok sardı beni o oyun ya.Hocam sen ne yaptın ya
Bende 2 oyununu almıştım para katlamak için .d ve başarım için.
hocam bunlardan denildiği kadar kart çıkıyo mu ya almaya değermi steamde para kalmadı yawBir çok kişi Steam'de başarım kasmak için oynuyor ama ben çok zevk alarak tüm serisini oynamıştım.
Zup! isimli bir oyun. Eğer beğenirseniz çok sarıyor.
Kendi parasını hatta fazlasını bile çıkarabilirsiniz.
Tek bir seri alıp diğerlerini hep parayı döndürerek satın almıştım.
Alıntıyı görüntüle
sağolasın dragons origine bi bakarım da baldurs gate gibi izometrik rpg oyunlarını pek sevmem yine de teşekkür ederimBaldur's Gate 2 yazayım bari ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dragon Age: Origins de bakabilirsin