lol cs go ets2 yani neredeyse her oyunda yapıyor ve ekran kartını daha once de kullanıyordum boyle bir sıkıntısı yoktu x4 950 vardı drop yemiyodum bozulduğu için bundan taktımHangi oyun da mesela sisteminiz oyun için yetersiz drop normaldir
teşekkür ederim anakartım intel g41t_m7İşlemci olarak anakartinin marka modeline göre bir Xeon önerebilirim lga 775'te E5450 gayet güzel bir iş görüyor ancak yine de karta darboğaz olmaması için ufak da olsa bir oc yapmalısın ki 280w bir güç kaynağıyla biraz zor birkaç fırsat kovalayıp güzel bir güç kaynağı bulabilirsen (500w Aerocool var 200-250₺) senin sisteme bir Xeon yakışır hatta ve hatta biraz daha para biriktirip yeni ram ve güzelinden bir 750ti/rx470 alabilirsen istediğin oyunu oynarsın
G41t ise gayet normal düzeyde iyi bir oc yapabilirsin o sokette bir de p45 chipsetler de var extreme overclocklar için ama senin elindeki gayet yeterli sıfırdan yeni bir sistem yerine elindekileri değerlendirip (değiştireceğin parçaların eskilerini de ikinci elden satıp) gayet güzel bi sistem cikartabilirsin. Önemli değil bu arada yardımcı olabildiysem ne mutluteşekkür ederim anakartım intel g41t_m7
xeon a modlu şekilde geçebilirsin yada uğraşamam diyorsan core 2 quad alteşekkür ederim anakartım intel g41t_m7