Neler Yeni

Çözüldü✓ Core i5-11400F + RX 6600 XT'li Sistemim Ne Kadar Eder?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler mesajları yeni gördüm ekran kartını ayrı sattım 9k ya geri kalanında apu sistem olarak 6 k ya sattım kolay gelsin
O karta kim 9K verdiyse ağır kazık yemiş, kaliteli başka model RX 6600XT lerin 7K civarına sıfırı satılıyor onu geçtim ROG modelin sıfırı 9K zaten 😂

Hatta 9K ya şuan piyasanın en iyi soğutmalı RX 6700XT si (red devil) satılıyor ondan hiç bahsetmeye gerek yok 😀

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
neden ki? tam tersine kücük sehirde satmak daha zordur ben sadece elden satıs yapıyorum onunda etkisi var
Knk küçük şehirlerde PC satan mağaza olmadığı için olsada pahalı olduğu icin ayrıca internetten alışverişe guvenmediklerinden dolayı bunları tercih ediyorlar

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hangi ***** aldı onu o paraya hem de ikinci el

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
Sen neden oraya bakıyorsun ki insanlar internete güvenip almıyor çoğunlukla bizim burda dışarda en ucuz yerde 13 k bu ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi ***** aldı onu o paraya hem de ikinci el
2 haftalik

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Knk küçük şehirlerde PC satan mağaza olmadığı için olsada pahalı olduğu icin ayrıca internetten alışverişe guvenmediklerinden dolayı bunları tercih ediyorlar
Hocam helal olsun çok iyi fiyata satmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
i5 11400f 11. nesil
asus rog striks 6600xt ekran kartı
h510m k anakart
2*8 ram 3200mh
500 gb m2 ssd
6 fanlı mech kasa
İstediğin fiyata koy dilersen vatana göre belirle sonuçta serbest piyasa. Bakma herkesin piyasadan haberi yok itopyadır incehesaptır donanım arşividir PC hocasıdır forumlardır bunları bilmeyen bir sürü insan var. Vatanda teknosada 20k sistemi adam letgo da daha ucuza satıyor derler alırlar. Pazarlamasını bilen her fiyata satar piyasa kimin umrunda. Sonuçta bilgisarı forumdakilere satmıyorsun burdakiler ölü fiyatlara alışık insanlar kendi alacakları fiyatları söyler herkes

Beyler mesajları yeni gördüm ekran kartını ayrı sattım 9k ya geri kalanında apu sistem olarak 6 k ya sattım kolay gelsin
Miss gibi helal olsun. 15k ya dakikasında satmışsın

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
İstediğin fiyata koy dilersen vatana göre belirle sonuçta serbest piyasa. Bakma herkesin piyasadan haberi yok itopyadır incehesaptır donanım arşividir PC hocasıdır forumlardır bunları bilmeyen bir sürü insan var. Vatanda teknosada 20k sistemi adam letgo da daha ucuza satıyor derler alırlar. Pazarlamasını bilen her fiyata satar piyasa kimin umrunda. Sonuçta bilgisarı forumdakilere satmıyorsun burdakiler ölü fiyatlara alışık insanlar kendi alacakları fiyatları söyler herkes

Miss gibi helal olsun. 15k ya dakikasında satmışsın
Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
11400f'in APU olmasına neden kimse takılmamış. F ibareli Intel işlemciler ne zamandan beri dahili ekran kartı barındırıyor.

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
11400f'in APU olmasına neden kimse takılmamış. F ibareli Intel işlemciler ne zamandan beri dahili ekran kartı barındırıyor.
Apu derken ekran kartı olmadığını belirtmek istedim zaten sattığım adamin ekran kartı varmis onu takacakmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7