- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu toplayacağım o zamanGüzel pc çoğu oyunda 2kda bile zorlanmıyor
Bunu toplayacağım o zamanGüzel pc çoğu oyunda 2kda bile zorlanmıyor
Ballistix micron e-die çiplerini kullanıyo piyasadaki en kaliteli çiplerden bi tanesineden yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
ballistix onun farkı ne
Anladım sağolBallistix micron e-die çiplerini kullanıyo piyasadaki en kaliteli çiplerden bi tanesi
Ben kendim toplayacağım bu sistemi örnek alıyorum sadeceGüzel sistem olmuş hocam parçalar iyi ve kaliteli yalnız biraz pahalı gibi
Gaminggen sistemine benziyor 22k ya falan satıyoalrdı bunuF/p olarak değil uzun süre kullanmak için ve oyun için
İŞLEMCİ:
Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm İşlemci × 1
ANAKART:
ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 DDR4 5333 HDMI VGA Çift M2 USB3.2 mATX Anakart × 1
EKRAN KARTI:
ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı × 1
RAM:
CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram × 2
SSD:
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma × 1
KASA:
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa × 1
GÜÇ KAYNAĞI:
ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı × 1
Malzemelerden anlamıyorum işte pekalabiliyosanız 1tb bir ssd alın ve bu sisteme gen 4 bi ssd yakısır gibi butçe el verirse
Aynen o siteden alıntı yaptımGaminggen sistemine benziyor 22k ya falan satıyoalrdı bunu
Yurtdısından parça vs getirteceğinizi yazmıssınız sanırım ama daha pahalı bile gelebilir. Bence bunu almak çok mantıklı geliyor. Parçalar çok iyi çünkü senelerce kullanrsınızMalzemelerden anlamıyorum işte pek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen o siteden alıntı yaptım
Yurtdısından parça vs getirteceğinizi yazmıssınız sanırım ama daha pahalı bile gelebilir. Bence bunu almak çok mantıklı geliyor. Parçalar çok iyi çünkü senelerce kullanrs
ekran kartını ve anakartı kuzenim getirecek yurtdışından hediye bir neviYurtdısından parça vs getirteceğinizi yazmıssınız sanırım ama daha pahalı bile gelebilir. Bence bunu almak çok mantıklı geliyor. Parçalar çok iyi çünkü senelerce kullanrsınız