panizher
80+ Silver
Hangi ekran karti iyi 1650den?1650 dem daha iyi kart niye eskisin hocam
Hangi ekran karti iyi 1650den?1650 dem daha iyi kart niye eskisin hocam
RX 570Hangi ekran karti iyi 1650den?
R7 240 a dediğimi sanmadım inşallah hocamHangi ekran karti iyi 1650den?
He öyle 570 birazcil iyi 1650denRX 570
Mesaj otomatik birleştirildi:
R7 240 a dediğimi sanmadım inşallah hocam
Bozulmuyor zaten sen git 30fps oynabende 885 TL ye aldım aynı kisiden canavar gibi kart 4 ay yapınca kart bozulmuyor yani sen git sıfır al knk hadi
Bende rx570 var fps söyleyinrtx 2060 belki düşebilir ama darboğazı köküne kadar hissedersin
meaning puahsjajsjahajah abicim kafayı 1030la bozmuşsun gibime geliyor.
Boş yapıyorsun knk @MuratTheFounderOfGariban öğretsin sana azBozulmuyor zaten sen git 30fps oyna
Bende rx570 var fps söyleyin
bütçen ne ekran kartı için?ben ekran kartı alacağım anakartım casper lga 1150 eski bir bilgisayarım var bide işlemcim intel core(TM) i5 4590cpu @ 3.30GHz işlemcim budur 4çekirdek bide gtx 750 benim anakarta uyumlumudur acil yardım ve bilgi verirmisiniz
Herkesin düşüncesi farklı dost. Nereden aldığını bildiğin sürece teknolojik ürünlerde sorun yaşama olasılığın düşük.Boş yapıyorsun knk @MuratTheFounderOfGariban öğretsin sana az
Ona demiyorum usta 30 FPS alırsın diyor bozukdur diyor vsHerkesin düşüncesi farklı dost. Nereden aldığını bildiğin sürece teknolojik ürünlerde sorun yaşama olasılığın düşük.
Ben aldım aldırdım memnunum
O mantıkla düşünürsek çok hata yaparız.1650 dem daha iyi kart niye eskisin hocam
Aldım hocam uygun bulmuşken 900 liraya 2 GB kart satıldığını düşünürsekO mantıkla düşünürsek çok hata yaparız.
Eski nesil mimariye sahip.
Sürücü desteği bildiğim kadarı ile kesldi.
Böyle bir kartı almak istiyorsan al ama bence daha iyisi bulunur
Ayrıca yeni oyunlar artık Vram sınırını 4'e çekmeye başladıAldım hocam uygun bulmuşken 900 liraya 2 GB kart satıldığını düşünürsek
Senin düşüncen güzel