castiel ölücek miİşlemciye bağlı. Ama aşırı bir düşüş olmaz.
Birde o işlemci boşa ısınmıyor!
castiel ölücek mi
Boşa atağa kalkmayın isterseniz, tansiyon yükselmesin, işlemci Ryzen 5 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar ?
ben 3.8 ghz e sabitledim işlemciyi. Zaten normal kullanımda 3.8 lerde dolaşıyor yükte 4 ghz de dolaşıyor ısınmaması için böyle yaptımBoşa atağa kalkmayın isterseniz, tansiyon yükselmesin, işlemci Ryzen 5 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar ?
Peki ekran kartıma darboğaz oluşturur mu ? Core Performans Boost kapatsam ? RTX 2060ben 3.8 ghz e sabitledim işlemciyi. Zaten normal kullanımda 3.8 lerde dolaşıyor yükte 4 ghz de dolaşıyor ısınmaması için böyle yaptım
Hayır kapatınca 3.6 GHz de çalışıyor zaten.Peki ekran kartıma darboğaz oluşturur mu ? Core Performans Boost kapatsam ? RTX 2060
Ve ben kapatınca sleeping dogs oyununda 15-20 derece kadar düşüş gözlemledim.Hayır kapatınca 3.6 GHz de çalışıyor zaten.
Tam ne kadar fark oldu bilmiyorum ama kendin gözlemleyebilirsin.Peki fps de dağlar kadar bir fark yaratır mı yoksa ufak tefek 5 10 fps gibi mi ?
ben kullanıyorum rtx 2060 ile 3600 ü 200 300 mhz den bişey olmaz bence ya 3.9 yada 3.8 yapmalısın. Hatta 4.1 falan da yapabilirsin sabit hız olduğu için auto dakinden daha az ısınırPeki ekran kartıma darboğaz oluşturur mu ? Core Performans Boost kapatsam ? RTX 2060
Peki 3.6 da kalsa sıkıntısız kullanabilir miyim ? rtx 2060 laben kullanıyorum rtx 2060 ile 3600 ü 200 300 mhz den bişey olmaz bence ya 3.9 yada 3.8 yapmalısın. Hatta 4.1 falan da yapabilirsin sabit hız olduğu için auto dakinden daha az ısınır