The Semih
80+ Gold
Forumun çoğu 7800X3D satın aldı son aylarda o yüzden çözüm kolay bulunur konuyu upla hergün.Sende mi 7800x3d kullanıyorsun?
Forumun çoğu 7800X3D satın aldı son aylarda o yüzden çözüm kolay bulunur konuyu upla hergün.Sende mi 7800x3d kullanıyorsun?
Anakartım MPG B650 CARBON WIFI
Herhalde bu ayarın tersini yapacağız adam aktif ediyor çünküizle 1.23 te başlıyor
izle 1.23 te başlıy
ben kapattımHerhalde bu ayarın tersini yapacağız adam aktif ediyor çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende kullanıyorum bir de akvaryum kasa daha şansızım. Şuan 48 derece.Sende mi 7800x3d kullanıyorsun? Hocam valla boştayken 60lara kadar aniden çıkıyor sonra bi 45'e düşüyor sonra belli süre 50-55 takılıyor. Bunların hepsi bios güncelledikten sonra oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios sürümü nedir hiç güncellediniz mi? Cpb sizde açık herhalde
Nasıl yaptın bunu peki?Bu işlemciyi aldığınızda çoğu kişi al tak kullanıyor, Haliyle işlemci ısınıyor diye, soğutucularında sorun var sanıyorlar, 96MB önbelleğe sahip 3D V-CACHE işlemcinin ısınması gayet doğal stock ayarlarda. Fabrikadan 1.3V ile geliyor örneğin işlemci, Bu işlemci için Fazla. 1.2 kullanıyorum şahsen, PBO -31 ayarıyla, daha birçok ince ayar çekili şekilde Kule tipiyle OCCT testinde 71 dereceyi geçtiğini görmedim, Fanlarım 800RPM'de dönmesine rağmen. PBO/SoC V/CPU offset ayarları yapılmadan kullanmayın, güzel ayarı yakaladığınızda çok güzel sıcaklık değerleri ve stabilite sağlıyorsunuz. iyi forumlar.
Emin misin?beyler dahili gpu kapattıkdan sonra sanki pubgde fps düşüşü oldu bi tık
Öyle hissettim sizde bi değişiklilik oldumuEmin misin?