%10 %20 daha az fps alırsın sisteme göre ekran kartın tam yükü vermez %80 +90 verir %10 falan illaa dahiliden kullanmak ister normal kullanım için çok iyi bir şey oyun dışı işlerde webde takılmak video izlemek için ama oyunlarda düşürür bayaAcık durmasıyla kapalı durması arasınd bi fark varmıdır acaba
Ekran kartina bütce cıkmadı ileri zamanlarda degistircem rx6600xt var dahili gpu yu acıkmı kullanayım kapalımı%10 %20 daha az fps alırsın sisteme göre ekran kartın tam yükü vermez %80 +90 verir %10 falan illaa dahiliden kullanmak ister normal kullanım için çok iyi bir şey oyun dışı işlerde webde takılmak video izlemek için ama oyunlarda düşürür baya
Deepcool lt520Evet kapalıyken 15-20 derece sıcaklık düşebiliyor. Bir de soğutucu olarak ne var hocam?
kapalı kullan 3060 ti var bende de overlocklu kullanıyorum hafif kapalıyken çok fark ediyor özellikle max fps deEkran kartina bütce cıkmadı ileri zamanlarda degistircem rx6600xt var dahili gpu yu acıkmı kullanayım kapalımı
Sende cpb açık mı yoksa ayrı bir oc ayarı mı yaptınaga normallllllllll bendede aynısı oluyor steamı açarken 70 e fırlar 1 saniye sonra 50 ye geri düşüyor
Deneyim steam pubg oynuyorum işlemciye yük bindiren oyun bakalım fps artışı olacakmikapalı kullan 3060 ti var bende de overlocklu kullanıyorum hafif kapalıyken çok fark ediyor özellikle max fps de
O 7800x3d gpu'sunu nasıl aktif etmeyiz ben denedim masasından opengl muhabbetine sadece 3080ti seçtim.kapalı kullan 3060 ti var bende de overlocklu kullanıyorum hafif kapalıyken çok fark ediyor özellikle max fps de
cpb ayarı seçili değil ryzen master programında auto oc seçili sadeceSende cpb açık mı yoksa ayrı bir oc ayarı mı yaptın
bunun cevabını bekliyorum bende kapatacağımO 7800x3d gpu'sunu nasıl aktif etmeyiz ben denedim masasından opengl muhabbetine sadece 3080ti seçtim.
Hocam valla cpb kapattım sıcaklıklar baya düştü şu anlık bir sıçrama vs yok hatta üstüne bence cs daha fazla akıcı oldu ama days gone, nfs unbonud falan yine anlamadığım derece garip bir laglanma hissiyatı veriyor.cpb ayarı seçili değil ryzen master programında auto oc seçili sadece
anladıgım kadarıyla sıçramaları bu ayarlara baglıyorsun istediğin ayarı yap chrome açarsın bi uygulama açarsın ufacık bir şey olsa bile sıçrama olucak boşta dururkende sıçrama olucak mail bildirimi geldi diyede 5*8 derece sıçratır önemli bir şey olsa söyleriz sana sen keyfine bak pc de
Benim görev yöneticisinde gpu0 gözüküyor gpu1 vs gözükmüyor.bunun cevabını bekliyorum bende kapatacağım