ardalannister
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
arkadaşlar a520mk v2 anakartta r5 5600 işlemci kullanıyorum çok ısınıyor,core performans bosst ayarını nasıl kapatırım,herkes sıcaklığı düşürdüğünü söylüyor.
BIOS'ta Advanced Mode'a girip Advanced sekmesi altında AMD CBS'e giriyorsun, orada Core Performance Boost diye yazıyor, onu Disable yapıyorsun bu kadar.arkadaşlar a520mk v2 anakartta r5 5600 işlemci kullanıyorum çok ısınıyor,core performans bosst ayarını nasıl kapatırım,herkes sıcaklığı düşürdüğünü söylüyor.
Auto da duruyor bende. 65-70 lerde geziniyor. Kapatmamın perfonmasa etkisi olur mu ? Bazen 70-75 arası. Render alırken yanıyor, ilk denediğimde 89 u görmüştü.BIOS'ta Advanced Mode'a girip Advanced sekmesi altında AMD CBS'e giriyorsun, orada Core Performance Boost diye yazıyor, onu Disable yapıyorsun bu kadar.
Soğutucun varmı stok muarkadaşlar a520mk v2 anakartta r5 5600 işlemci kullanıyorum çok ısınıyor,core performans bosst ayarını nasıl kapatırım,herkes sıcaklığı düşürdüğünü söylüyor.
Benim işlemcim r5 5600, ekran kartım da rx 6770 xt ben de de boşta işlemci 50 dereceler de.. Ben de yeni kapadım bakalım ne olacak.. Bu arada soğutucu şuan stok fan..Auto da duruyor bende. 65-70 lerde geziniyor. Kapatmamın perfonmasa etkisi olur mu ? Bazen 70-75 arası. Render alırken yanıyor, ilk denediğimde 89 u görmüştü.
Boşta 55-58 stock fan.Benim işlemcim r5 5600, ekran kartım da rx 6770 xt ben de de boşta işlemci 50 dereceler de.. Ben de yeni kapadım bakalım ne olacak.. Bu arada soğutucu şuan stok fan..
Cidden çok enteresan....Boşta 55-58 stock fan.
Bendeki 5600 g apulu model. Apu aktifken de aynı sıcaklıkta idi. Kapalı iken de . Ekran kartını sonradan taktım.Cidden çok enteresan....
Sıvı soğutma almayı düşünüyorum ben..Bendeki 5600 g apulu model. Apu aktifken de aynı sıcaklıkta idi. Kapalı iken de . Ekran kartını sonradan taktım.
İmkanınız varsa neden olmasın.Sıvı soğutma almayı düşünüyorum ben..
Mecbur... Sağ dan soldan kısıpİmkanınız varsa neden olmasın.