Merhabalar. Beklentileriniz göz önünde bulundurulduğunda 3'ü içinde Corolla Cross daha önde olabilir diye düşünüyorum. PSA grubunun tüm araçları rakiplerine benzer fiyatlarda sundukları daha geniş opsiyonlar sebebi ile tercih ediliyor, kafa karıştıran daha çok bu tarafı yani. Bence aksi durum olsa satışları yarı yarıya düşer. Uzun süreli kullanım planladığınızı belirtmişsiniz, bu sebeple sanki Toyota daha mantıklı bir seçecek olur gibi görünüyor.
Fakat nihayetinde söz konusu arabalar ise ne örneklerin, tavsiyelerin sonu gelir ne de istisnaların. Çok sorunsuz olarak addedilen Toyota'nın servisi ile akraba olan kullanıcı da tanıyorum, çok sorunlu denen bir PSA grubu aracını uzun yıllar mutlu mesut kullanan da. Fakat tabii oranlara bakıldığında Japonların sorunsuzluğu ve güveninirliği bariz fark yaratıyor.
Ama özetle konuya cevap yazan bir kaç arkadaşın tavsiyelerini önereceğim ben de. Araba konusunda çok detaya girerseniz işin içinden çıkamazsınız. İkisi ile de test sürüşü yapın, hangisi size işte bu diye hissettirirse direkt onu alın. Sonra da hiç araştırmayın

Hayırlısı olsun şimdiden.