Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

Onurkotlutok05

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,691
Uzun süren araştırmalarım sonrasında seçenekleri bu iki arabaya düşürdüm
Beklentilerim:
Az yakması
Servis masrafı çıkarmaması
Performans ve konforun ortalama olması(yokuş çıkarken ve çukura girdiğim zaman neden bu arabayı aldım diye düşünmeyeyim
Eğer bariz iyi oldugu kesin başka öneriniz var ise belirtin lütfen yoksa çok kafam karışıyor seçenekleri 2 yapana kadar 2 3 haftadır gece gündüz arastirma yapıyorum

Beklentilerim:
Az yakması
Performans ve konforun ortalama olması(yokuş çıkarken ve çukura girdiğim zaman neden bu arabayı aldım diye düşünmeyeyim
Eğer bariz iyi oldugu kesin başka öneriniz var ise belirtin lütfen yoksa çok kafam karışıyor seçenekleri 2 yapana kadar 2 3 haftadır gece gündüz arastirma yapıyorum
1.5 dci 110 hp renault grubuna bak en sorunsuz dizel motor 1.5 dci

1.5 dci 110 hp renault grubuna bak en sorunsuz dizel motor 1.5 dci
Dizel olmak zorunda degil hibrit de olabilir gunde 60 km civarı yapilacagi için petrole ortak olacak parayı yakıta vermek istemiyorum

Toyota Cross, bence tasarım olarakta C5'in çok ilerisinde.

2 si de yakıt anlamında memnun eder
C5 aircross un konforu çok çok iyi
Sorunsuzluk istiyorsan Toyota en iyisi

Ben 2 sini de eleyip Qashqai aldım geçen hafta

Son düzenleme:
2 si de yakıt anlamında memnun eder
C5 aircross un konforu çok çok iyi
Sorumsuzluk istiyorsan Toyota en iyisi

Ben 2 sini de eleyip Qashqai aldım geçen hafta
C5 aircross da toyotayı tercih ettirecek kadar kronik sorun var mi peki bildiğiniz

Ben olsa Toyota Cross alırdım

C5 aircross da toyotayı tercih ettirecek kadar kronik sorun var mi peki bildiğiniz
Soyle düşünmek lazım citroenin sorunsuzluk karnesi ile Toyota nın ki kıyas bile edilemez
Ama tabi alınca sorun yaşarsınız diye kesin bir durum yok Citroen de

Citroen nın donanımı Corolla crosstan daha dolu o nedenle C5 mi almak istiyorsunuz

Soyle düşünmek lazım citroenin sorunsuzluk karnesi ile Toyota nın ki kıyas bile edilemez bence
Ama tabi alınca sorun yaşarsınız diye kesin bir durum yok Citroen de

Citroen nın donanımı Corolla crosstan daha dolu o nedenle C5 mi almak istiyorsunuz
Evet hocam hem okuduğum yorumları daha iyi geldi hem de o kadar para verip sonuç olarak Corolla ya binmek garip geliyor

Evet hocam hem okuduğum yorumları daha iyi geldi hem de o kadar para verip sonuç olarak Corolla ya binmek garip geliyor

C5 aircross cidden çok iyi bi araç
2 ay önce kuzenim aldı ve geçen haftasonu İstanbul - Ankara git gel yaptık gerçekten çok konforlu bir araç oturaklı gidişi de bir o kadar iyi kuzendeki 1.5 dizel olan

Beklentilerim:
Az yakması
Citroen dizellerinde problem yok. Toyota zaten sorunsuz bir araba hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Toyota full donanım Citroenden pahalı diye biliyorum

Geri