bir kaç defa sosyal medyada görmüştüm.5-6 ay önce oldum tekrar oldum gibi ne kadar doğru bilmiyorumbabam corona olmuştu babamda geçti ama bizim bütün aile oldu babama tekrar corona geçerimi ?
Bunu buraya soracağına doktora sorsana, teknoloji forumundan ne cevap bekliyorsun?
burası sadece teknoloji forumu değil.Eğer öyle olmuş olsaydı sadece teknoloji ile alakalı konu bölümleri olurduBunu buraya soracağına doktora sorsana, teknoloji forumundan ne cevap bekliyorsun?
Vücudu antikor ürettiyse belli bir süre koruyabilir veya daha hafif atlatabilir. Ama üretmediyse tekrar olabilir.babam corona olmuştu babamda geçti ama bizim bütün aile oldu babama tekrar corona geçerimi ?
6 ay geçirmeme gibi bir şey var cambridge araştırmasına görebabam corona olmuştu babamda geçti ama bizim bütün aile oldu babama tekrar corona geçerimi ?
Geçiriyor 3-4.'ye geçirenler var.Koruyuculuğuna bağlı ama en fazla 5 aylık antikor gelişiyor.babam corona olmuştu babamda geçti ama bizim bütün aile oldu babama tekrar corona geçerimi ?
Yavaşça en üste kaydır ve donanım arşivi logosunun altındaki yazıları oku.burası sadece teknoloji forumu değil.Eğer öyle olmuş olsaydı sadece teknoloji ile alakalı konu bölümleri olurdu
Antikor gelişse bile virüslü birisiyle aynı ortamda kalırsa kapıyor taşıyıcı oluyor veya hafif atlatıyor.Geçiriyor 3-4.'ye geçirenler var.Koruyuculuğuna bağlı ama en fazla 5 aylık antikor gelişiyor.
yavaşta en alt tarafa in ve konu bölümlerini okuYavaşça en üste kaydır ve donanım arşivi logosunun altındaki yazıları oku.