corona olmuşmuyumdur

geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 5 gün oldu babamda ne öksürük var ne ateş artık bulaşmaz diye düşünüyorum
Sağol. Hayır bulaşabilir neden bulaşmasın. Bu hastalığı ateş ve öksürük yaşamadan geçirenler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belli olmaz bende bugün test yaptırdım hiçbir belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı.
Geçmiş olsun. Hiçbir belirti olmamasına rağmen seni test yapmaya iten neydi ?

babam corona oldu bugünle beraber 5 gün oldu fırının üstünde çay tabağında pul biber duruyordu bende yedim tavuğa atıp ama babamınmış eliyle atmış olabilir bilmiyorum sizce corona olmuşmuyumdur
Hastaneye gitmek daha mantıklı

Hastaneye git diyen arkadaşlarım, artık test için vatandaşların hastaneye gitmesine gerek yok. Arıyorsun sağlık bakanlığını evine gelip test yapıyorlar. Bilginiz olsun. Kimse de belirtisi var diye sakın hastaneye gitmesin.

Hastaneye git diyen arkadaşlarım, artık test için vatandaşların hastaneye gitmesine gerek yok. Arıyorsun sağlık bakanlığını evine gelip test yapıyorlar. Bilginiz olsun. Kimse de belirtisi var diye sakın hastaneye gitmesin.
en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsün

en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsün
Doğru. Şu an babanla aynı evdesin. Aynı havayı soluyorsunuz. Bence 1 hafta sonra test yaptır ne olur ne olmaz.

evet büyük ihtimalle oldum babam pul biberin yanına tuz atıp soğanı batırmış boğaz diye corona olduk daha da yemek yiyenin

Geri