Neler Yeni

corona olmuşmuyumdur

Efem1905

80+ Bronze

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama 5 gün oldu babamda ne öksürük var ne ateş artık bulaşmaz diye düşünüyorum
Sağol. Hayır bulaşabilir neden bulaşmasın. Bu hastalığı ateş ve öksürük yaşamadan geçirenler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli olmaz bende bugün test yaptırdım hiçbir belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı.
Geçmiş olsun. Hiçbir belirti olmamasına rağmen seni test yapmaya iten neydi ?

Mojo jojo

80+ Silver
babam corona oldu bugünle beraber 5 gün oldu fırının üstünde çay tabağında pul biber duruyordu bende yedim tavuğa atıp ama babamınmış eliyle atmış olabilir bilmiyorum sizce corona olmuşmuyumdur
Hastaneye gitmek daha mantıklı

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

Efem1905

80+ Bronze

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hastaneye git diyen arkadaşlarım, artık test için vatandaşların hastaneye gitmesine gerek yok. Arıyorsun sağlık bakanlığını evine gelip test yapıyorlar. Bilginiz olsun. Kimse de belirtisi var diye sakın hastaneye gitmesin.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Hastaneye git diyen arkadaşlarım, artık test için vatandaşların hastaneye gitmesine gerek yok. Arıyorsun sağlık bakanlığını evine gelip test yapıyorlar. Bilginiz olsun. Kimse de belirtisi var diye sakın hastaneye gitmesin.
en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsün

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsün
Doğru. Şu an babanla aynı evdesin. Aynı havayı soluyorsunuz. Bence 1 hafta sonra test yaptır ne olur ne olmaz.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
evet büyük ihtimalle oldum babam pul biberin yanına tuz atıp soğanı batırmış boğaz diye corona olduk daha da yemek yiyenin

Top Bottom