Efem1905
80+ Bronze
Belli olmaz bende bugün test yaptırdım hiçbir belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı.14 yaşındayım belirti verir mi ?
Belli olmaz bende bugün test yaptırdım hiçbir belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı.14 yaşındayım belirti verir mi ?
Sağol. Hayır bulaşabilir neden bulaşmasın. Bu hastalığı ateş ve öksürük yaşamadan geçirenler var.geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 5 gün oldu babamda ne öksürük var ne ateş artık bulaşmaz diye düşünüyorum
Geçmiş olsun. Hiçbir belirti olmamasına rağmen seni test yapmaya iten neydi ?Belli olmaz bende bugün test yaptırdım hiçbir belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı.
Hastaneye gitmek daha mantıklıbabam corona oldu bugünle beraber 5 gün oldu fırının üstünde çay tabağında pul biber duruyordu bende yedim tavuğa atıp ama babamınmış eliyle atmış olabilir bilmiyorum sizce corona olmuşmuyumdur
gidemiyorumHastaneye gitmek daha mantıklı
ameliyat olucaktım ameliyattan önce test istediler pozitif çıktıGeçmiş olsun. Hiçbir belirti olmamasına rağmen seni test yapmaya iten neydi ?
en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsünHastaneye git diyen arkadaşlarım, artık test için vatandaşların hastaneye gitmesine gerek yok. Arıyorsun sağlık bakanlığını evine gelip test yapıyorlar. Bilginiz olsun. Kimse de belirtisi var diye sakın hastaneye gitmesin.
bizim tahmin yapmamız zor. olmuşsundur herhaldeen iyisi 1 hafta bekleyip antikor testi yaptırmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
gidemiyorum
Doğru. Şu an babanla aynı evdesin. Aynı havayı soluyorsunuz. Bence 1 hafta sonra test yaptır ne olur ne olmaz.en büyük korku senin olman değil başkasına bulaştırman birine bulaştırıp öldürsen vicdan azabından sende ölürsün