Neler Yeni

Corona Olmuşum Tavsiyeleriniz Var Mıdır?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.

Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır, şunu ye şunlara dikkat et gibi?

Not: 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim.

erturk.gg

80+ Bronze
Sektöre hoş geldin.

KirliKill

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.

Knk kendini gripten nasıl sakınıyosan aynılarını deneyebilirsin. Pencereler sürekli açık kalsın temiz hava gelsin be kendini izole et. Dışarıdan yemek siparişi ver ama kurye kapının önüne koysun.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani bende oldum herhangi bir şey ekstra tüketmedim ilk gün 1 saat başım ağrımıştı sonra geçti babam daha ağır atlattı 2 ay felan üstünden atamadı ıhlamur felan iyi geliyordu bana bol limonlu ara sıra boğazım ağrınca içiyordum.

TEŞKİLAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk kendini gripten nasıl sakınıyosan aynılarını deneyebilirsin. Pencereler sürekli açık kalsın temiz hava gelsin be kendini izole et. Dışarıdan yemek siparişi ver ama kurye kapının önüne koysun.
Teşekkürler penceleri sürekli açık tutuyoruz ve hepimiz ayrı odalarda kalıyoruz yemek işini de dediğin gibi hallediyoruz bugün ilaçlara başladık inşallah en kısa sürede atlatırız ama sınavlardan korkuyorum inşallah ertelenir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sektöre hoş geldin.
Hoşbulduk :D

KirliKill

80+ Silver
Teşekkürler penceleri sürekli açık tutuyoruz ve hepimiz ayrı odalarda kalıyoruz yemek işini de dediğin gibi hallediyoruz bugün ilaçlara başladık inşallah en kısa sürede atlatırız ama sınavlardan korkuyorum inşallah ertelenir.
Whatsapptan sınıf rehber hocanla konuş. Hocam corona oldum dersin seni okulun kapısının önüne bile almazlar sınavı dert etme sen. Önce sağlık :)

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Öncelikle geçmiş olsun, dinlenmek çok önemli kendinizi çok yormayın.

Yiyecek olarak genelde sulu ve proteinli şeyler yemeye dikkat edin (Sebze yemekleri vs), bol bol meyve yiyin ve bitki çayları için.

Odaları ayırmayı ve teması kesmeyi kesinlikle unutma ve odalarımız tek tek günde en az 2 kez havalandıran.

Bunun dışında çok kötü olmadığınız sürece hastaneye falan başvuru yapmayın bu dediklerimi yaparak ortalama 10 güne normale dönmeye başlarsınız.

Not: Bende geçirdim uyguladığı şeyleri öneriyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

geçmiş olsun :D

Squex

80+ Silver
Ben de geçirdim. Daha çok olay bünyene bağlı kendine dikkat ettiysen sağlıklı bir şekilde yaşadıysan fazla sıkıntı olmadan geçer ya da benim gibi astım, alerjisi çok, fazla bağışıklı değilsen işler değişebilir. Ben hep öksürerek geçirdim ve koronayı atlattıktan sonra 2 ay boyunac tat almam değişmişti. Tavuksuz yaşayamayan ben tavuğu sevmez olmuştum.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Öncelikle geçmiş olsun, dinlenmek çok önemli kendinizi çok yormayın.

Yiyecek olarak genelde sulu ve proteinli şeyler yemeye dikkat edin (Sebze yemekleri vs), bol bol meyve yiyin ve bitki çayları için.

Odaları ayırmayı ve teması kesmeyi kesinlikle unutma ve odalarımız tek tek günde en az 2 kez havalandıran.

Bunun dışında çok kötü olmadığınız sürece hastaneye falan başvuru yapmayın bu dediklerimi yaparak ortalama 10 güne normale dönmeye başlarsınız.

Not: Bende geçirdim uyguladığı şeyleri öneriyorum.
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede atlatırız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de geçirdim. Daha çok olay bünyene bağlı kendine dikkat ettiysen sağlıklı bir şekilde yaşadıysan fazla sıkıntı olmadan geçer ya da benim gibi astım, alerjisi çok, fazla bağışıklı değilsen işler değişebilir. Ben hep öksürerek geçirdim ve koronayı atlattıktan sonra 2 ay boyunac tat almam değişmişti. Tavuksuz yaşayamayan ben tavuğu sevmez olmuştum.
Öncelikle geçmiş olsun çok şükür bende dediğiniz gibi alerjik durumlar yok aslında ailemde bir şey olmasa ben korona olduğumu bile düşünmezdim neredeyse hiçbir belirti görmemiştim.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
bende koronayım c vitamini tüket oruç tutma

Top Bottom