- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocama zaten benden önce haber gitmiş temaslı olduğum içinWhatsapptan sınıf rehber hocanla konuş. Hocam corona oldum dersin seni okulun kapısının önüne bile almazlar sınavı dert etme sen. Önce sağlık![]()
Teşekkürler hocama zaten benden önce haber gitmiş temaslı olduğum içinWhatsapptan sınıf rehber hocanla konuş. Hocam corona oldum dersin seni okulun kapısının önüne bile almazlar sınavı dert etme sen. Önce sağlık![]()
Oowwww birileei silivriye gitmek istiyor (!)Gidip bim den LUPPO alabilir(!)
Geçmiş olsun bugün orucu bıraktım testin pozitif çıkmasıyla C vitamini konusuna dikkat edeceğim.bende koronayım c vitamini tüket oruç tutma
Bol bol c vitamini. Ağrı kesici olarak sadece parol kullanın. Koku ve tat gitmez inşallah çok kötü bir şey. Aylarca gelmeyen var.Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.
Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır, şunu ye şunlara dikkat et gibi?
Not: 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim.
Çok şükür ikisi de yerinde ama bugün ilaçlara başladık aynı haptan aynı anda 8 tane içmemiz gerekiyormuş 12 saatte bir vallahi zor iş inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.Bol bol c vitamini. Ağrı kesici olarak sadece parol kullanın. Koku ve tat gitmez inşallah çok koyu bir şey. Aylarca gelmeyen var.
hocam benimde 2 gün sonra bitiyor sonra test yaptırıcamGeçmiş olsun bugün orucu bıraktım testin pozitif çıkmasıyla C vitamini konusuna dikkat edeceğim.
Teşekkürler inşallah negatifsinizdir.hocam benimde 2 gün sonra bitiyor sonra test yaptırıcam
ayrıca şuna bak https://www.medicalpark.com.tr/c-vitamini/hg-2352
Geçmiş olsun ben çalıştığım kurumda kaptım ailem de benden 2 gün sonra oldu. Farklı illerde iken. Kurtulursunuz insallah.Çok şükür ikisi de yerinde ama bugün ilaçlara başladık aynı haptan aynı anda 8 tane içmemiz gerekiyormuş 12 saatte bir vallahi zor iş inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.
inşallah geçmiş olsunTeşekkürler inşallah negatifsinizdir.
İnşallah, teşekkür ederim.Geçmiş olsun ben çalıştığım kurumda kaptım ailem de benden 2 gün sonra oldu. Farklı illerde iken. Kurtulursunuz insallah.
hiç bişe olmadı bana sadece ilk gün heryerim aşırı ağırdı 40 derece ateşim oldu sonra geçti 1 ay koku kaybı yaşadım corona olduğumu bilmıyodum dışarı falan çıkmışdımMerhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.
Tat alamadığın için çok sağlıklı beslen normalde tadını,kokusunu beğenmediğini sebzeleri tüket krizi fırsata çevirdi .Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Mantıklıymış ama çok şükür şuan tat/koku kaybım yok eğer olursa ki inşallah olmaz deneyeceğimTat alamadığın için çok sağlıklı beslen normalde tadını,kokusunu beğenmediğini sebzeleri tüket krizi fırsata çevirdi .
Geçmiş olsun o kadar dikkat ediyorduk hiç beklemezdim valla.hiç bişe olmadı bana sadece ilk gün heryerim aşırı ağırdı 40 derece ateşim oldu sonra geçti 1 ay koku kaybı yaşadım corona olduğumu bilmıyodum dışarı falan çıkmışdım