Neler Yeni

Corona Olmuşum Tavsiyeleriniz Var Mıdır?

majorw0w

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.

Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır, şunu ye şunlara dikkat et gibi?

Not: 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim.
Bol bol c vitamini. Ağrı kesici olarak sadece parol kullanın. Koku ve tat gitmez inşallah çok kötü bir şey. Aylarca gelmeyen var.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bol bol c vitamini. Ağrı kesici olarak sadece parol kullanın. Koku ve tat gitmez inşallah çok koyu bir şey. Aylarca gelmeyen var.
Çok şükür ikisi de yerinde ama bugün ilaçlara başladık aynı haptan aynı anda 8 tane içmemiz gerekiyormuş 12 saatte bir vallahi zor iş inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.

majorw0w

80+ Silver
Çok şükür ikisi de yerinde ama bugün ilaçlara başladık aynı haptan aynı anda 8 tane içmemiz gerekiyormuş 12 saatte bir vallahi zor iş inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.
Geçmiş olsun ben çalıştığım kurumda kaptım ailem de benden 2 gün sonra oldu. Farklı illerde iken. Kurtulursunuz insallah.

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
Merhaba arkadaşlar 3-4 gün öncesinde "Corona Mıyımdır?" diye bir konu açmıştım ve dün gece test yaptırdım ailemde de belirtilerin baş göstermesi ile birlikte. Test sonucum ne yazık ki pozitif çıktı, ailecek coronayız.
Benim durumum çok şükür iyi annem ve abimin de iyi fakat babam biraz daha kötü gibi ama genel olarak iyiyiz.

hiç bişe olmadı bana sadece ilk gün heryerim aşırı ağırdı 40 derece ateşim oldu sonra geçti 1 ay koku kaybı yaşadım corona olduğumu bilmıyodum dışarı falan çıkmışdım

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Tat alamadığın için çok sağlıklı beslen normalde tadını,kokusunu beğenmediğini sebzeleri tüket krizi fırsata çevirdi .

TEŞKİLAT

80+ Silver
Tat alamadığın için çok sağlıklı beslen normalde tadını,kokusunu beğenmediğini sebzeleri tüket krizi fırsata çevirdi .
Mantıklıymış ama çok şükür şuan tat/koku kaybım yok eğer olursa ki inşallah olmaz deneyeceğim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bişe olmadı bana sadece ilk gün heryerim aşırı ağırdı 40 derece ateşim oldu sonra geçti 1 ay koku kaybı yaşadım corona olduğumu bilmıyodum dışarı falan çıkmışdım
Geçmiş olsun o kadar dikkat ediyorduk hiç beklemezdim valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,887
Üyeler
167,214
Son üye
wolffy
Top Bottom