Neler Yeni

Coronavirus aşısı olacakmısınız ?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhabalar artık benim pc psu lazım şu parça ne yapmam lazım diye kafa şişirmeyeyim diye artık gündemi konuşayım dedim başlıkta gördüğünüz gibi siz coronavirus aşısı olucakmısınız ?

Benim cevabım hayır, asla olmam sebebi ise böyle entrikalar dönüyor hastanede yaşlılar ilaç yüzünden ölmelerimi diyim, çinden çıkan virus SÖZDE bitmesimi diyim, coronayı çok abartmalarınımı diyim, insanlar gribi unuttu coronadan, test sonuçları rastgele çıkması ve doğruluk olasılığı çok düşük olması mesela italyada kiviye corona testi yapıyorlar ve pozitif çıkıyor böyle saçmalıklar döndüğü için yaptırmam (sizin cevaplarınıza şekillendirmek için söylemiyorum arkadaşlar illaki sizin cevaplarınıza saygı duyucam sakın yanlış bir şey zannetmeyin )

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Yaptıracağım.

kahv6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
denizbarin
Merhabalar artık benim PC psu lazım şu parça ne yapmam lazım diye kafa şişirmeyeyim diye artık gündemi konuşayım dedim başlıkta gördüğünüz gibi siz coronavirus aşısı olucakmısınız ?

Benim cevabım hayır, asla olmam sebebi ise böyle entrikalar dönüyor hastanede yaşlılar ilaç yüzünden ölmelerimi diyim, çinden çıkan virus SÖZDE bitmesimi diyim, coronayı çok abartmalarınımı diyim, insanlar gribi unuttu coronadan, test sonuçları rastgele çıkması ve doğruluk olasılığı çok düşük olması mesela italyada kiviye corona testi yapıyorlar ve pozitif çıkıyor böyle saçmalıklar döndüğü için yaptırmam (sizin cevaplarınıza şekillendirmek için söylemiyorum arkadaşlar illaki sizin cevaplarınıza saygı duyucam sakın yanlış bir şey zannetmeyin )
ben açıkçası olmak istemem çünkü aşının yan etkileri büyük olabilir ama olmaya mecbur kalırsam geç olmak isterim

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İlk dalgada muhtemelen bana sıra gelmeyecek. İyi ki de gelmeyecek insanlar denedikten sonra aşı olmak daha mantıklı. Yan etkisi varsa en azından görülür ona göre çözümler üretilir.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kral bi sıra gelsin o zaman bakarız. :)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu