Yardım Corsair 2. El Garanti

Ascl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
473
Geçen yaz 2. el Corsair Hs80 Wireless aldım, İtopya'dan alınma 2022 Mayıs faturalı. Alırken sorun yoktu lakin şuanda görseldeki kısmı çıkıp giriyor. Penta'dan aratınca fatura kesiminden itibaren garantilidir yazıyor şuan 2 ay garantisi olması lazım ne yapmam lazım? (Düzenleme elimde kfg var)
1709567034231.png

Geçen yaz 2. el Corsair Hs80 Wireless aldım, İtopya'dan alınma 2022 Mayıs faturalı. Alırken sorun yoktu lakin şuanda görseldeki kısmı çıkıp giriyor. Penta'dan aratınca fatura kesiminden itibaren garantilidir yazıyor şuan 2 ay garantisi olması lazım ne yapmam lazım? (Düzenleme elimde kfg var)
Alıntıyı görüntüle
Aldığın yer ile veya itopya ile iletişime geç ve durumu anlat .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme corsair veya aldığın yer ile iletişime geç

Durum nedir bende 2. el garantili ürün alacağım yaşadıklarını anlatabilirmisin. Fatura adı sıkıntı çıkardımı.

Pentaya yolladım tamir olmaz, 3500 TL karşılığı stok değişimi olur dedi. Salladım ben de, corsair alacaksan önermem.

Pentaya yolladım tamir olmaz, 3500 TL karşılığı stok değişimi olur dedi. Salladım ben de, corsair alacaksan önermem.
Hocam bunun fiyatı 3500 TL den fazla olması gerek para iadesi yapılacaksa da aldığınız zamanın değil, şimdiki piyasa değeri kadar para vermeleri gerekir.

Alıntıyı görüntüle
İkinci el aldığını belirmene gerek yok. Fatura var ise fatura ile itopya ya ulaşırsan çözerler kullanıcı hatası denmez umarım.

İkinci el aldığını belirmene gerek yok. Fatura var ise fatura ile itopya ya ulaşırsan çözerler kullanıcı hatası denmez umarım.
Para iadesi vs olursa alıcının ibanına gider. O yüzden itopyaya sordum pentaya yönlendirdi onlar da iletişim bilgilerini bırak faturayla yolla dedi yollayınca da yazdığım sonuç gerçekleşti, hüsran.

Hocam bunun fiyatı 3500 TL den fazla olması gerek para iadesi yapılacaksa da aldığınız zamanın değil, şimdiki piyasa değeri kadar para vermeleri gerekir.
Orası öyle, para iadesi yapmazlar zaten mayıs 10 faturalı ürün 1 ayı kalmış. Tamir de yapamıyoruz dediler, zaten kulaklığı aldığıma pişman oldum bir de 3.5k veremezdim sıfırı için. Şuan satmaya kalksam orası da ayrı dert.

Son düzenleme:
Para iadesi vs olursa alıcının ibanına gider. O yüzden itopyaya sordum pentaya yönlendirdi onlar da iletişim bilgilerini bırak faturayla yolla dedim yollayınca da yazdığım sonuç gerçekleşti, hüsran.

Orası öyle, para iadesi yapmazlar zaten mayıs 10 faturalı ürün 1 ayı kalmış. Tamir de yapamıyoruz dediler, zaten kulaklığı aldığıma pişman oldum bir de 3.5k veremezdim sıfırı için. Şuan satmaya kalksam orası da ayrı dert.
corsair globale yaz yardım iste. Daha önce oradan işini çözenler oldu.

corsair globale yaz yardım iste. Daha önce oradan işini çözenler oldu.

Corsair TR'den desteğini çekti diye biliyorum reis, işe yarar mı?

Geri