Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR 3000D RGB Airflow Kasa Beyaz 1.799'TL

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Ya usta bu indirimi nasıl kaçırdım ben ya. Bir daha girer mi indirime?

Can...

80+ Platinum

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Sercan SAYİT
4000D modelinden çok kısmışlar. Çıkartılabilir SSD yuvaları kaldırılmış. İç kablo saklama barı kaldırılmış. Ön panel usb-c portu kaldırılmış. Ekran kartı dikey montaj bölümü kaldırılmış. Arka tarafta ki kablo yönlendirme yuvası kaldırılmış. Ön panel ve arkasında ki toz filtresinin kolayca çıkartılması olayı kaldırılmış. PSU shroud bölümünün en uç bölümünde ki sabit sürücülerinizi örten küçük bir plastik parça vardı o da kaldırılmış. Başparmak vidası olmadan takılı kalan yan paneller kaldırılmış.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,720
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar almak isteyip kaçıran varsa aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim , iade sebebim renginin beyaz olması :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,720
İsim
Kerem Çavuş
hocam geçenki amazon konusuna atıfta bulunuyordun şimdi iade diyorsun :D neyse bir şey demiyorum.....
o itopyaydı adam kullandığı ürünü iade etti ve ona laf söyledim ben kasanın kutusunu bile açmadım iade ediyorum , demiş olduğum şey sana da dokundu galiba noldu sende mi aynısını yapıyorsun :)

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
o itopyaydı adam kullandığı ürünü iade etti ve ona laf söyledim ben kasanın kutusunu bile açmadım iade ediyorum , demiş olduğum şey sana da dokundu galiba noldu sende mi aynısını yapıyorsun :)
İtopya değil amazon prime 6 aylık konuydu ben öyle yapmıyorum fakat senin cümlelerin ile yaptığın hareket uyumsuz dostum bilgin olsun iade edersin etmesine ama keyfi iade :D buda hakka girer istersen iade et etme umrumda değil ama hakka giriyor dolaylı olarak.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
İtopya değil amazon prime 6 aylık konuydu ben öyle yapmıyorum fakat senin cümlelerin ile yaptığın hareket uyumsuz dostum bilgin olsun iade edersin etmesine ama keyfi iade :D buda hakka girer istersen iade et etme umrumda değil ama hakka giriyor dolaylı olarak.
Hocam başkalarının arasındaki muhabbete girmeyi sevmem normalde de, siz üç kağıtçılık olayına karşı çıkılması ile üründen memnun kalmayıp iade edilmesini nasıl bir tutabiliyorsunuz?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,720
İsim
Kerem Çavuş
Dostum konuyu sırf mesaj kasıp ilgi görmek için diğer açtığın boş indirimler gibi samsung telefon almadığın halde sistemin açığını bulup bunu indirimmiş gibi paylaşmıştın iyi hatırladım , bunu yapanlara hırsız demiştim haklı olarak , sen de bizzat en başta aldığın için alınmışsın şimdi anladım kuyruk acısı olmuş biraz , hak konusu açıkcaksan bence ağzını açma hiç ben hevesle beyaz kasa aldım ve ürünü açmadan iade ediyorum bunda ahlaki veya hakla ilgili bir sıkıntı yok , sanki ürünü kullanıp veya üzerinde işlem yapıp iade etmişim gibi davranıp kendini daha küçük gösterme bence , ayrıca forumda alamayan bir arkadaşın da işine yaramasına çalışıyorum neyse gerek yok direkt iade edeceğim :D

Top Bottom