Neler Yeni

Corsair 4000D airflow + RM850e PcKolik'ten 6999 TL'ye alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muharrem Acar
Merhaba. 12 sene önce ilk sistemimi toplamıştım ve o günden beri parçaları zamanla güncelledim. Geriye sadece kasanın kendisi ve PSU kaldı. :)
Artık bunları da değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm ve bakınırken Corsair 4000D Airflow'un RM850e PSU ile birlikte satıldığını ve bu şekilde uyguna geldiğini gördüm. PcKolik'te de ekstra ucuz şu an. Akakçe'den gördüğüm kadarıyla bu iksini ayrı ayrı alsan minimum 10k TL oluyor fiyat. Yani fiyat uygun gibi. Ama PcKolik hakkında satış sonrası desteklerinin çok kötü olduğuna dair birçok yorum gördüm internette. Sizce bu fiyata PcKolik'ten alınır mı?

Eğer başka kasa + PSU tavsiyeleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Linki eklemeyi unutmuşum. Buyrun: https://pckolik.com/urun/CC-9020151-EU

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Alican ekinci
psu modeli ney hocam yazmıyorda.şahsen yeni nesil bi psulu kasa almayı yeğlerim. birde kasanın üstü 240mm sıvı soğutma desteği vardı diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/donani...-c-mesh-on-panelli-atx-bilgisayar-kasasi.html bu alınabilir. aynı kasayı kullanıyorum ve çok memnunum.psu da kaliteli marka.

psu modeli ney hocam yazmıyorda.şahsen yeni nesil bi psulu kasa almayı yeğlerim. birde kasanın üstü 240mm sıvı soğutma desteği vardı diye hatırlıyorum.

https://www.teknobiyotik.com/donani...-c-mesh-on-panelli-atx-bilgisayar-kasasi.html bu alınabilir. aynı kasayı kullanıyorum ve çok memnunum.psu da kaliteli marka.
yanlış link atmışım düzelttim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muharrem Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yanlış link atmışım düzelttim.
Başlıkta yazdığım PSU işte kasayla birlikte geliyor. Corsair RM850e. Yeni nesil. PCIe 5.0 falan destekliyor.

Ben sıvı soğutma kullanmıyorum. Arctic Freezer E-sport duo 34 kule tipi fan var. Ama attığınız linki de bi inceleyeyim.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Alican ekinci
Başlıkta yazdığım PSU işte kasayla birlikte geliyor. Corsair RM850e. Yeni nesil. PCIe 5.0 falan destekliyor.

Ben sıvı soğutma kullanmıyorum. Arctic Freezer E-sport duo 34 kule tipi fan var. Ama attığınız linki de bi inceleyeyim.
psu yeni nesilse güzel hocam. kule tipi kasaya uyumlu ona bakın ama kasa alırken.yoksa temperli cama değiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muharrem Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu yeni nesilse güzel hocam. kule tipi kasaya uyumlu ona bakın ama kasa alırken.yoksa temperli cama değiyor.
Hatırlattığın için teşekkürler. Bu konuyu düşünmemiştim. Ama baktım şimdi sığıyor. Maximum cooler height 170mm denmiş. Benim fan 157mm.

Pckolik sitesine güvenebilsem aslında çok iyi fiyat gerçekten ama kararsızım.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Alican ekinci
Hatırlattığın için teşekkürler. Bu konuyu düşünmemiştim. Ama baktım şimdi sığıyor. Maximum cooler height 170mm denmiş. Benim fan 157mm.

Pckolik sitesine güvenebilsem aslında çok iyi fiyat gerçekten ama kararsızım.
güvenilir site diye biliyorum hocam. çoğu yt kanalında hazır sistem leri vardı bi ara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,721
Üyeler
165,578
Son üye
alper2626
Top Bottom