- Konu Sahibi Konu Sahibi
youtube üzerinden birkaç video izleyin halledersiniz hocam birkaç vida işiAz önce kargoya verdiler yarın gelecek gözüküyor, soğutucuyu takma işi göz korkutuyor da hallederim herhalde
youtube üzerinden birkaç video izleyin halledersiniz hocam birkaç vida işiAz önce kargoya verdiler yarın gelecek gözüküyor, soğutucuyu takma işi göz korkutuyor da hallederim herhalde
H.o. vallahi fiyat farkı çok olmasaydı bende onu alıyordum, güle güle kullanırsın inşallah, kafana takma, elin tornavida tutuyorsa o işi kolay halledersinAz önce kargoya verdiler yarın gelecek gözüküyor, soğutucuyu takma işi göz korkutuyor da hallederim herhalde
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.youtube üzerinden birkaç video izleyin halledersiniz hocam birkaç vida işi
Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değilH.o. vallahi fiyat farkı çok olmasaydı bende onu alıyordum, güle güle kullanırsın inşallah, kafana takma, elin tornavida tutuyorsa o işi kolay halledersin
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.
Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil
Teşekkür ederim, buradan arkadaşın birisi demişti macunu x şeklinde sık diye. Fark olacağını hiç düşünmemiştim.
Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin. Bende espor alacaktım da vatanın sistemi çok uyguna geldi yani.
o da kalite hocam bir tık daha küçük bir kasa 3000d. bir de psu bunda daha iyiCorsair ICUE 3000D Airflox 750W içinde aynısı geçerli mi? Hazır sistem aldım kasa ve psu'su bu.
Anladım hocam benim pek bir bilgim yok, hazır sistemlerde hep abuk sabuk markalar vardı millette psum yandı filan diye konu açınca bu sistemi aldım markası iyi diye.o da kalite hocam bir tık daha küçük bir kasa 3000d. bir de psu bunda daha iyi
Boş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklıçok uzun süredir bu fiyatlarda kasa da kalite kasadaki fanlar da psu da.
ne diye bu fiyata bu kalite varken başka kasa psu alınıyor anlamıyorum.
ön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocamBoş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklı
Bende bu kasa var ön taraf 360mm ,üst taraf da 240mm destekliyor . Merak edenler için üst tarafta 240mm arctic sıvı soğutma mevcut ,Corsair RGB ramlerle birlikte sığıyor kasaya.ön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocam
Üste takılmıyor problem o zatenön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocam