CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW + RM850E 80+ Gold Modüler PSU 6499TL

youtube üzerinden birkaç video izleyin halledersiniz hocam birkaç vida işi
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.o. vallahi fiyat farkı çok olmasaydı bende onu alıyordum, güle güle kullanırsın inşallah, kafana takma, elin tornavida tutuyorsa o işi kolay halledersin
Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil :D

Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.

Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil

Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil :D

:D

macun olayını da kapattığınızda tam yayılacak gibi sıkarsanız yaymanıza gerek kalmaz. şahsen ben bir x yapıp boşluklara birer nokta kadar bırakıyorum. çok kafaya takmayın problem yaşamazsınız. şimdiden hayırlı olsun

Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin. Bende espor alacaktım da vatanın sistemi çok uyguna geldi yani.

Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin. Bende espor alacaktım da vatanın sistemi çok uyguna geldi yani.
Teşekkür ederim, buradan arkadaşın birisi demişti macunu x şeklinde sık diye. Fark olacağını hiç düşünmemiştim.

o da kalite hocam bir tık daha küçük bir kasa 3000d. bir de psu bunda daha iyi
Anladım hocam benim pek bir bilgim yok, hazır sistemlerde hep abuk sabuk markalar vardı millette psum yandı filan diye konu açınca bu sistemi aldım markası iyi diye.

çok uzun süredir bu fiyatlarda kasa da kalite kasadaki fanlar da psu da.
ne diye bu fiyata bu kalite varken başka kasa psu alınıyor anlamıyorum.
Boş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklı

Güç Kaynağını kullanıyorum. CW sesi var. Biraz araştırırsanız kronik bir durum ama benim için sorun yaratmıyor. Hayal kırıklığına uğramayın.

Boş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklı
ön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri