Neler Yeni

CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW + RM850E 80+ Gold Modüler PSU 6499TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
Az önce kargoya verdiler yarın gelecek gözüküyor, soğutucuyu takma işi göz korkutuyor da hallederim herhalde :D
H.o. vallahi fiyat farkı çok olmasaydı bende onu alıyordum, güle güle kullanırsın inşallah, kafana takma, elin tornavida tutuyorsa o işi kolay halledersin

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
youtube üzerinden birkaç video izleyin halledersiniz hocam birkaç vida işi
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

H.o. vallahi fiyat farkı çok olmasaydı bende onu alıyordum, güle güle kullanırsın inşallah, kafana takma, elin tornavida tutuyorsa o işi kolay halledersin
Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil :D

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Kılınç
Macun işi korkuttu hocam, azcık sürüp tamamına yaymak lazımmış. Bir de vidayı fazla sıkmayın diyorlar.

Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil

Sağ olun hocam valla evet fiyatı biraz tuzluydu sonra iade mi etsem diye düşünmedim değil :D

:D

macun olayını da kapattığınızda tam yayılacak gibi sıkarsanız yaymanıza gerek kalmaz. şahsen ben bir x yapıp boşluklara birer nokta kadar bırakıyorum. çok kafaya takmayın problem yaşamazsınız. şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer

Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin. Bende espor alacaktım da vatanın sistemi çok uyguna geldi yani.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin. Bende espor alacaktım da vatanın sistemi çok uyguna geldi yani.
Teşekkür ederim, buradan arkadaşın birisi demişti macunu x şeklinde sık diye. Fark olacağını hiç düşünmemiştim.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
o da kalite hocam bir tık daha küçük bir kasa 3000d. bir de psu bunda daha iyi
Anladım hocam benim pek bir bilgim yok, hazır sistemlerde hep abuk sabuk markalar vardı millette psum yandı filan diye konu açınca bu sistemi aldım markası iyi diye.

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Alnıkara
çok uzun süredir bu fiyatlarda kasa da kalite kasadaki fanlar da psu da.
ne diye bu fiyata bu kalite varken başka kasa psu alınıyor anlamıyorum.
Boş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklı

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak
Güç Kaynağını kullanıyorum. CW sesi var. Biraz araştırırsanız kronik bir durum ama benim için sorun yaratmıyor. Hayal kırıklığına uğramayın.

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Kılınç
Boş yorum yapma kasa 360mm soğutma bile desteklemiyor bu bütçede asla alınmaz ha Psu ihtiyacınız varsa alın geçin o şekil mantıklı
ön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocam

Son düzenleme:

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
İshak Çakır
ön taraftaki 3 fanı çıkarınca 360mm soğutma takılabiliyor hocam
Bende bu kasa var ön taraf 360mm ,üst taraf da 240mm destekliyor . Merak edenler için üst tarafta 240mm arctic sıvı soğutma mevcut ,Corsair RGB ramlerle birlikte sığıyor kasaya.

Top Bottom