Neler Yeni

CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW + RM850E 80+ Gold Modüler PSU 6499TL

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu
Hocalarım iyi forumlar kasa elime ulaştı anakartı yerleştirdim ram'leri taktım işlemciyi koydum sıra 280 mm NZXT soğutucuya gelince işin rengi değişti üst tarafa anakart ve ram'lerden dolayı yerleştiremiyordum kasa o kadar dar ki hadi sıvı soğutmayı geçtim ekran kartı bile takamadım ekstradan bir çıkıntısı var 3 fanlı eski model ekran kartım bu kasaya uymadı yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum bu sorunu benden başka yaşayan oldu mu acaba

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rogas
fotoğrafta atabilirmisiniz alacaklara klavuz olsun

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu
1000061602.jpg
1000061604.jpg
TAM BİR FACİA kasanın üst kısmındaki boşluk kablolamaya zor yetecek cinsten kasa alırken ölçerek alın kasayı kesmek zorunda kalmayın. Ayrıca ekran kartında kablolama için ayrılan metal panele çarpıyor takılmıyor.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
John Smith
Bir süre kardeşim kullanmıştı, kurulumunu ben yapmıştım. Kablolamada bir zorluk çekmedim. Yeterli boşluk var. Evet 240mm sıvı soğutma sorunsuz takılıyor ama 280mm ramlere ve soğutma bloklarına denk gelebiliyor. Anakart ve ram tipine göre değişir. Fakat o kasada zamanla 3 fanlı 3 farklı model gpu kurulumu yaptım o dediğiniz çıkıntı sorununu yaşamadım.

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu
Gpu benden kaynaklıymış şimdi taktım ama 280mm sıvı soğutma konusundaki problemim devam ediyor. Hem kısa sayılan ramlerime hemde mosfet soğutuculara çarpıyor.

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Kılınç
Gpu benden kaynaklıymış şimdi taktım ama 280mm sıvı soğutma konusundaki problemim devam ediyor. Hem kısa sayılan ramlerime hemde mosfet soğutuculara çarpıyor.
öndeki 3 fanın yerine radyatörü koyabilirsiniz belki hocam. gördüğüm kadarıyla egzoz fan yok. arkaya 1 üste 2 fan yapılabilir

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu
öndeki 3 fanın yerine radyatörü koyabilirsiniz belki hocam. gördüğüm kadarıyla egzoz fan yok. arkaya 1 üste 2 fan yapılabilir
Hocam o konuda bilgi vericek birilerine ihtiyacım var hava akışı olarak içeriye sıcak hava çekmesi bana mantıklı gelmiyor öne takmak o yüzden avantajsız gibi siz ne düşünüyorsunuz? Elimde ekstra fan var onlarıda yeni kasa alınca takmayı planlıyorum aklımda nzxt h7 h9 veya hyte y70 gibi kasalar var bu konuda da ayrıca tavsiyelerinize açığım.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak
Hocam o konuda bilgi vericek birilerine ihtiyacım var hava akışı olarak içeriye sıcak hava çekmesi bana mantıklı gelmiyor öne takmak o yüzden avantajsız gibi siz ne düşünüyorsunuz? Elimde ekstra fan var onlarıda yeni kasa alınca takmayı planlıyorum aklımda nzxt h7 h9 veya hyte y70 gibi kasalar var bu konuda da ayrıca tavsiyelerinize açığım.
Hocam radyatör fanından bahsediyorsanız eksoz görevi görmeli zaten. Öne takarsanız içerideki havayı dışarı atacak şekilde ayarlamalısınız. Kasanın üst kısmına içeri hava alacak şekilde fan takabiliyorsanız olabilir gibi ama ne kadar tavsiye edilir bilemiyorum . Normalde tam tersi olmalı. Ön taraf içeri temiz hava alırken üst tarafta eksoz görevi görmeli. Bu arada psu da CW sesi varmı?

Top Bottom