❌İndirim Bitti! Corsair 480T Airflow Kasa 2.099 TL

vento vg07f almıştım bugün 1650 TL'ye geldi. İptal edip buna mı dönsem ama bu da çok büyük duruyor.

Geçmiş fiyatına bakıp rica edip ekstradan fiyatını bir tık daha düşürttürdük. Şimdi harbiden rakipsiz oldu.

Üründe indirim falan yok. Akakçeden bakabilirsiniz. Zaten fiyatı buymuş. "İndirim" öncesi fiyatı arttırıp, sonra fiyata güya indirim yapmışlar gibi normal fiyata çekmişler :kekw:

hocam zoka amiral mi bu mu?
O tarz kasaların üzerindeki fanlar maalesef pek kaliteli olmuyor. Bunda çok emin değilim ama RS120 fan seti olabilir eğer öyleyse kaliteli fanlar var demektir.

Madem indirimi siz yaptınız PC Hocası neden hikayesinde işbirliği diye indirimi paylaşıyor?
1758561286638.webp

Görüp paylaşmışlardır, olabilir. Ben saatler önce rica etmiştim aslında. Zaten işbirliği yazmak zorundalar ondan dolayı yazmışlardır.

pek bir olayı yok eski kasa alınmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150mm yazıyordu açıklamada

bu arada zoko amiral de alınabilir
zoko daha iyi bu arada

O tarz kasaların üzerindeki fanlar maalesef pek kaliteli olmuyor. Bunda çok emin değilim ama RS120 fan seti olabilir eğer öyleyse kaliteli fanlar var demektir.
corsair de kontrolcü yok yıl olarak eski bir kasa fanların da yeni nesil fanlar gibi olduğunu düşünme zokoda kontrolcü kumandali fanlar mevcut ekstra yekpare açılabilir cam panel ve toz filtreleri mevcut 480t incelemesine bakarsan çin işi kasa olduğunu görebilirsiniz dümdüz kasa

pek bir olayı yok eski kasa alınmaz bence

zoko daha iyi bu arada

corsair de kontrolcü yok yıl olarak eski bir kasa fanların da yeni nesil fanlar gibi olduğunu düşünme zokoda kontrolcü kumandali fanlar mevcut ekstra yekpare açılabilir cam panel ve toz filtreleri mevcut 480t incelemesine bakarsan çin işi kasa olduğunu görebilirsiniz dümdüz kasa
2 sene olmamış işte, nasıl eski?

Geri