Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 885
150mm yazıyordu açıklamada165mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada zoko amiral de alınabilir
150mm yazıyordu açıklamada165mm
Phantom sprit se kaç mmgpu iyi güzel de cpu desteği çok çok az sıvı soğutma ile anca kurtarır 150mm çoğu kule tipi desteklemiyor
Eminmisin dostum165mm
hocam zoka amiral mi bu mu?Geçmiş fiyatına bakıp rica edip ekstradan fiyatını düşürttürdük. Şimdi harbiden rakipsiz oldu.
O tarz kasaların üzerindeki fanlar maalesef pek kaliteli olmuyor. Bunda çok emin değilim ama RS120 fan seti olabilir eğer öyleyse kaliteli fanlar var demektir.hocam zoka amiral mi bu mu?
Madem indirimi siz yaptınız PC Hocası neden hikayesinde işbirliği diye indirimi paylaşıyor?Geçmiş fiyatına bakıp rica edip ekstradan fiyatını bir tık daha düşürttürdük. Şimdi harbiden rakipsiz oldu.
Madem indirimi siz yaptınız PC Hocası neden hikayesinde işbirliği diye indirimi paylaşıyor?
derinsinn reisAlıntıyı görüntüle
Görüp paylaşmışlardır, olabilir. Ben saatler önce rica etmiştim aslında. Zaten işbirliği yazmak zorundalar ondan dolayı yazmışlardır.
zoko daha iyi bu arada150mm yazıyordu açıklamada
bu arada zoko amiral de alınabilir
corsair de kontrolcü yok yıl olarak eski bir kasa fanların da yeni nesil fanlar gibi olduğunu düşünme zokoda kontrolcü kumandali fanlar mevcut ekstra yekpare açılabilir cam panel ve toz filtreleri mevcut 480t incelemesine bakarsan çin işi kasa olduğunu görebilirsiniz dümdüz kasaO tarz kasaların üzerindeki fanlar maalesef pek kaliteli olmuyor. Bunda çok emin değilim ama RS120 fan seti olabilir eğer öyleyse kaliteli fanlar var demektir.
2 sene olmamış işte, nasıl eski?pek bir olayı yok eski kasa alınmaz bence
zoko daha iyi bu arada
corsair de kontrolcü yok yıl olarak eski bir kasa fanların da yeni nesil fanlar gibi olduğunu düşünme zokoda kontrolcü kumandali fanlar mevcut ekstra yekpare açılabilir cam panel ve toz filtreleri mevcut 480t incelemesine bakarsan çin işi kasa olduğunu görebilirsiniz dümdüz kasa