🔥İndirim Corsair 480T Airflow Kasa 2.199 TL

Neden ne artısı var? Yanı cam bile değil plastik. Fanları pek iyi değil. Malzeme kalitesi meh. Üstüne minnacık kasa. Corsair iki katı kadar neredeyse.
cam olduğunu bilmiyodum .+ olarak egzoz fan takmamak için önermiştim şimdiden h.o

3000d 2500tl ye düşüyordu ara sıra. Buna bu para verilmez neden sıcak fırsat diye açılmış anlamadım.

3000d 2500tl ye düşüyordu ara sıra. Buna bu para verilmez neden sıcak fırsat diye açılmış anlamadım.
3000d den daha büyük olduğu için olabilir mi? Hala 2600 lira 3000d ve bu daha ucuz. Aralarında onu daha iyi yapacak ne var söyler misin? Veya bu paraya başka ne alınır daha iyi atar mısın? Neden daha iyi olduğunu da açıklayarak lütfen

Valla sadece fanlar 1500 lira civarında satılıyordu en son. Fiyat güzel.

her yoruma saygı duyuyorum da rica ediyorum şu kasaya zoko alternatifi yapan arkadaşlar yorum konusunda kendilerine hakim olsunlar, boşverin herkes yorum yazmak zorunda değil.
kasa f/p oranı gayet güzel büyük ekran kartları için de ideal ve soğutması kalitesi bu fiyat bandında en üstte yer alır.
ancak bir arkadaş xpg kasa da önermiş o da güzel
corsair 750 w powerları tavsiye etmem o yüzden bunun powerı ve 480t corsair ikilisi iyi iş çıkaracaktır.
bütçem yok ya da uğraşamam diyen xpg powerlı kasayı alıp direk kullanabilir o da üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,992
Üyeler
174,283
Son üye
ampili
Geri