Neler Yeni

Corsair 5000D Airflow fan önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Corsair 5000d airflow içinden rgb kontrolcü çıkmıyor haberin olsun sadece pwm kontrolcüsü çıkıyor corsair fanboy olarak istediğimi sorabilirsin. Ayrıca corsair fan alıcaksan corsair kontrolcünün de olması lazım çünkü corsair fanların rgb bağlantısı 4 pin oluyor 3 pin argb değil. Bu yüzden direk anakarttan kontrol edemezsin. Sana önerim bütçeni arttır ve 3lü pack Ql120 al veya 3lü pack Sp 120 rgb elite al içinden lightning node core çıkıyor kontrolcü. Ya da H115i H150i tarzı corsair sıvı soğutma almak zorundasın içinden 6 rgb ve 6 pwm kontrollü Commender Core çıkıyor. Kısaca diyeceğim bütçen yoksa corsair fan alma şuan kontrol edemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman ML120 alın. Sıvı soğutma fanları ile uyumlu olacaktır.
Dostum piyasadaki ml120 fanlar eski versiyon üstünde 4 rgb noktası var. Sıvı soğutma ile gelende 8 rgb noktası var. Sanırsam Corsair bu yeni ML fanları ayrıca satmıyor.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Corsair 5000d airflow içinden rgb kontrolcü çıkmıyor haberin olsun sadece pwm kontrolcüsü çıkıyor corsair fanboy olarak istediğimi sorabilirsin. Ayrıca corsair fan alıcaksan corsair kontrolcünün de olması lazım çünkü corsair fanların rgb bağlantısı 4 pin oluyor 3 pin argb değil. Bu yüzden direk anakarttan kontrol edemezsin. Sana önerim bütçeni arttır ve 3lü pack Ql120 al veya 3lü pack Sp 120 rgb elite al içinden lightning node core çıkıyor kontrolcü. Ya da H115i H150i tarzı corsair sıvı soğutma almak zorundasın içinden 6 rgb ve 6 pwm kontrollü Commender Core çıkıyor. Kısaca diyeceğim bütçen yoksa corsair fan alma şuan kontrol edemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum piyasadaki ml120 fanlar eski versiyon üstünde 4 rgb noktası var. Sıvı soğutma ile gelende 8 rgb noktası var. Sanırsam Corsair bu yeni ML fanları ayrıca satmıyor.
H150İ elite capellixte çıkıyor mu 6 rgb ve 6 pwm kontrolcüsü

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
H150İ elite capellixte çıkıyor mu 6 rgb ve 6 pwm kontrolcüsü
Evet Commender Core çıkıyor ve bunun üstüne farklı fanlar takabilirsiz. Ama lightning node core gibi eski kontrolcülerine farklı fanlar takamıyorsunuz hepsi aynı model olmalı bilginiz olsun.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Evet Commender Core çıkıyor ve bunun üstüne farklı fanlar takabilirsiz. Ama lightning node core gibi eski kontrolcülerine farklı fanlar takamıyorsunuz hepsi aynı model olmalı bilginiz olsun.
tamam ben corsair konularını sana sorarım discordun var mı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ML120 PRO diye biliyorum. Yanlış mı?
Bu arada doğru kasada ben Node Core çıkıyor hatırladım da. PWM Repereater çıkıyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987