Neler Yeni

Corsair Commander Pro / Fan-Argb Kontrolü

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşlar merhabalar corsair commander pro almak istiyorum daha doğrusu tek bir yazılım veya kontrolcüden tüm kasayı kontrol etmek istiyorum, biliyorum çok zor ama bazı sorularım var yanıtlarsanız çok sevinirim.
Şimdi kasam darkflas dls480 3 önde, 1 arkada fan var toplam 4 argb fan
Ekran kartım argb destekliyor
Kasanın üstünde 3 tane cooler master sickleflow var, 3 argb fan daha geliyor.
Ekran kartı destek aparatı, yine argb destekliyor.
İşlemci soğutucusu argb destekliyor.
Evet arkadaşlar bayağı bir argb destekelyen fan/diğer şeylerim var. Bunların hepsini tek bir yazılım/kontrolcüden desteklemem mümkün mü ? Mümkünse nasıl mümkün olabilir?
Şunu da söyleyeyim anakartımda 1 argb portu var. Ekran kartı, işlemci soğutucusu, bir de aparatı argb olarak kullanabiliyorum. 3lü çoklayıcı aldım. Fakat işte o da yetmedi her şeyi bağlamam mümkün müdür?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhabalar corsair commander pro almak istiyorum daha doğrusu tek bir yazılım veya kontrolcüden tüm kasayı kontrol etmek istiyorum, biliyorum çok zor ama bazı sorularım var yanıtlarsanız çok sevinirim.
Şimdi kasam darkflas dls480 3 önde, 1 arkada fan var toplam 4 argb fan
Ekran kartım argb destekliyor
Kasanın üstünde 3 tane cooler master sickleflow var, 3 argb fan daha geliyor.
Ekran kartı destek aparatı, yine argb destekliyor.
İşlemci soğutucusu argb destekliyor.
Evet arkadaşlar bayağı bir argb destekelyen fan/diğer şeylerim var. Bunların hepsini tek bir yazılım/kontrolcüden desteklemem mümkün mü ? Mümkünse nasıl mümkün olabilir?
Şunu da söyleyeyim anakartımda 1 argb portu var. Ekran kartı, işlemci soğutucusu, bir de aparatı argb olarak kullanabiliyorum. 3lü çoklayıcı aldım. Fakat işte o da yetmedi her şeyi bağlamam mümkün müdür?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Kontrolcüyü direk anakarta bağlayarak iCUE yazılımı üzerinden kontrol edebiliyordunuz sanırım.
@cfranko öyle mi cafaran biliyor musun?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende Commender Core var pronun bir gelişmişi. Bilgin olsun 3 pin argb değil girişleri hepsi 4 pinli rgb girişli. Büyük ihtimal 3 pinliyi kontrolcü deki 4 pinli ye takamıyorsun diye biliyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Commander proyu kullaniyor musun sen de?
Eger oyleyse yukarida dedigim her seyi baglayabilir miyim? Kac tane argb baglaniliyor mesela?
ARGB fan bağlayamazsın ona sadece corsair fan bağlayabilirsin

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ARGB fan bağlayamazsın ona sadece corsair fan bağlayabilirsin
Bende Commender Core var pronun bir gelişmişi. Bilgin olsun 3 pin argb değil girişleri hepsi 4 pinli rgb girişli. Büyük ihtimal 3 pinliyi kontrolcü deki 4 pinli ye takamıyorsun diye biliyorum.
Cok tesekkurler, peki su isimi gorur mu? Argb olan esyalari baglayabilir miyim(fan veya diger aparatlari?)
Bir de su urunu alirsam neleri kontrol edebilirim bunun sayesinde?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cok tesekkurler, peki su isimi gorur mu? Argb olan esyalari baglayabilir miyim(fan veya diger aparatlari?)
Bir de su urunu alirsam neleri kontrol edebilirim bunun sayesinde?
Kumandalı olan çöp gibi.İlk attığınız güzel.Onun bir ucu Sataya gidiyor 1 ucu Anakartında bulunan 3 pin ARGB girişine giriyor.Böylece geri kalan 10 ARGB girişi sadece Anakartına taktığın 1 ARGB girişle kontrol edebiliyorsun Anakartının yazılımı ile.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kumandalı olan çöp gibi.İlk attığınız güzel.Onun bir ucu Sataya gidiyor 1 ucu Anakartında bulunan 3 pin ARGB girişine giriyor.Böylece geri kalan 10 ARGB girişi sadece Anakartına taktığın 1 ARGB girişle kontrol edebiliyorsun Anakartının yazılımı ile.
Peki hocam 10'lu olana fan da takabilir miyim? Yani fanları nasıl kontrol edebilirim ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki hocam 10'lu olana fan da takabilir miyim? Yani fanları nasıl kontrol edebilirim ?
Fanların da 3 pinli ARGB ise sorun yok cihaza takabilirsin onları da.Aynı şekilde yazılımdan kontrol edersin o cihaza 3 pinli herhangi ARGB bir cihazı bağlayabilirsin.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Fanların da 3 pinli ARGB ise sorun yok cihaza takabilirsin onları da.Aynı şekilde yazılımdan kontrol edersin o cihaza 3 pinli herhangi ARGB bir cihazı bağlayabilirsin.
Çok sağol hocam çok yardım ettin cidden :D

Top Bottom