baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Rog thor serisinden bir psu 'yu patlatirsma kötü mu diyeceksin?patlayan RM
Rog thor serisinden bir psu 'yu patlatirsma kötü mu diyeceksin?patlayan RM
kanka en yüksek korumalıları sanırım fsp üretiyor fakat ülkemizde fazla modeli yok bildiğim kadarıyla1- 80+ verimlilik sertifikası, iyi olması için 80+ olması yetmez.
2- Aynı fiyata çok daha iyileri var, Sharkoon'un tepe modeli ama 3 koruması var. Çok garip.
Arkadaşlar Sharkoon 1. sınıf üreticilerden. Sadece ülkemize dandik modelleri geliyor.1- 80+ verimlilik sertifikası, iyi olması için 80+ olması yetmez.
2- Aynı fiyata çok daha iyileri var, Sharkoon'un tepe modeli ama 3 koruması var. Çok garip.
Ben de düzeltmediler demedimEn azından düzelttiler
Ne kadar fiyatı?1- 80+ verimlilik sertifikası, iyi olması için 80+ olması yetmez.
İç yapısı ve fiyatı belli. Diğerlerinin iç yapısı da belli. Patlama sebebi ortada açık açık.Rog thor serisinden bir psu 'yu patlatirsma kötü mu diyeceksin?
Ne kadar fiyatı?
Haa. Bana tier a bir modelini söyleseneArkadaşlar Sharkoon 1. sınıf üreticilerden. Sadece ülkemize dandik modelleri geliyor.
Ne yani yeni seri rm750 ve rm750x alınmamalı mi?İç yapısı ve fiyatı belli. Diğerlerinin iç yapısı da belli. Patlama sebebi ortada açık açık.
Seasonic yapımı servet değerindeki PSU'yu patlatmak için çok ekstrem şeyler yapman lazım.
Yeşil etiket dedi, onlar yeşil etiket değil bildiğim kadarıyla.Ne yani yeni seri rm750 ve rm750x alınmamalı mi?
Silentstorm Cool Zero. Gayet güzel bir model.Haha. Bana tier a bir modelini söylesene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yani yeni seri rm750 ve rm750x alınmamalı mi?
Ben yeni seri RM alınmaz demedim. Kullandıkları kapasitörler dandik ama LTT'nin bunun hakkında bir açıklaması var. Ona katılıyorum. Her neyse.
XPG Core Reactor ve GF1 varken alınmaz.
Hayır. Aksine katılıyorum bu açıklamaya:Kapasitör dandik diye mi patlıyor sanıyorsun? O kapasitör o kadar kötü olsa o PSU 20 ms Hold-up time alamazdı.
Gerçekten mi? Link atmanız mümkünse okurum.Arada bir Amazon'u açıp bakın, kaç kişinin GF1'i yanmış&patlamış.
Çok kaliteli psu seveni çok hayırlı olsunCorsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Lütfen iyi olsun bunu aldım
Arkadaşım turbox almış kaç kere dememe rağmen o psu bile 2 yıldır ses çıkarmıyor patlamayı bırak bu işler şans işiKapasitör dandik diye mi patlıyor sanıyorsun? O kapasitör o kadar kötü olsa o PSU 20 ms Hold-up time alamazdı.
RM750X'in kapasitörleri iyi, yine de patlıyor. RMA denen şeyden bir habersiniz galiba?
Arada bir Amazon'u açıp bakın, kaç kişinin GF1'i yanmış&patlamış.
Her PSU patlar&yanar. Sabaha kadar konuşabilirim ama neyse.