Neler Yeni

CORSAIR H100 SIVI SOGUTMA ISIKLARI YANMIYOR

BatuinN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan GÖKYILDIZ
IMG_8157.jpeg
Arkadaşlar selamlar. Sivi soğutucum çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor. Arkadaki rgb bağlantılarını birleştirdim ve kasadaki rgb hub in led 5 kısmına taktım ama çalışmıyor sizce ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• IMG_8156.jpeg
    IMG_8156.jpeg
    1.9 MB · Hit: 21
  • IMG_8155.jpeg
    IMG_8155.jpeg
    1.3 MB · Hit: 21

Skiesred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Akman
Selamlar, led 5 kısmı arızalı olabilir led 4 kısmına takmayı deneyin boşta kalan fanı da sıvı soğutmanın çoklayıcı argb kablosuna takın

BatuinN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan GÖKYILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, led 5 kısmı arızalı olabilir led 4 kısmına takmayı deneyin boşta kalan fanı da sıvı soğutmanın çoklayıcı argb kablosuna takın
Selamlar denedim ama ise yaramadı malesef bir de ICUE uygulamasinda sivi soğutucu gozukmuyor malesef anakarta da direkt bağladım ama sonuç alamadım

Ekler

• IMG_35D299C6-EF2F-4D49-88F6-BD51EABF44BD.jpeg
    IMG_35D299C6-EF2F-4D49-88F6-BD51EABF44BD.jpeg
    1,007.8 KB · Hit: 13

Skiesred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Akman
Selamlar denedim ama ise yaramadı malesef bir de ICUE uygulamasinda sivi soğutucu gozukmuyor malesef anakarta da direkt bağladım ama sonuç alamadım
kablolar yanmıştır büyük ihtimal

Subzero.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
ıceu yazılımı corsair h100 de göstermez desteği yok. sıvı soğutmanın argb kablo çıkışını 5v argb anakartta ki yerine takacaksınız bu kadar. yapamazsanız faceden ekleyelim birbirimizi yayın da gösteririm.

BatuinN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan GÖKYILDIZ
ıceu yazılımı corsair h100 de göstermez desteği yok. sıvı soğutmanın argb kablo çıkışını 5v argb anakartta ki yerine takacaksınız bu kadar. yapamazsanız faceden ekleyelim birbirimizi yayın da gösteririm.
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şuan dışarıdayım bana Facebook hesabı izi söylerseniz 1 1.5 saat içerisinde sizinle iletişime geçelim siz de müsait olursanız

Subzero.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şuan dışarıdayım bana Facebook hesabı izi söylerseniz 1 1.5 saat içerisinde sizinle iletişime geçelim siz de müsait olursanız
işteyim hocam çok yoğun burası eğer gündüz işiniz olmaz ise bana özelden yazın size döüş sağlarım.

BatuinN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan GÖKYILDIZ
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar selamlar. Sivi soğutucum çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor. Arkadaki rgb bağlantılarını birleştirdim ve kasadaki rgb hub in led 5 kısmına taktım ama çalışmıyor sizce ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaki 1 2 3 numaralı çoklayıcının sırasını değiştirdim ama şuan sadece pompa başı yanmıyor. Bunun çözümünü bilen var mıdır?

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar selamlar. Sivi soğutucum çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor. Arkadaki rgb bağlantılarını birleştirdim ve kasadaki rgb hub in led 5 kısmına taktım ama çalışmıyor sizce ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim
hocam allah aşkına kablolamayı nasıl yaptınız ya 78 saattir kablolarını çözmeye çalışıyorum siz nasıl yaptınız PSU'dan SATA/PATA çıkış alıp kontrolcüye mi bağladınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,679
Üyeler
172,718
Son üye
kisty
Top Bottom