The Grizzfather
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Daha önce çok beğenerek ve severek Corsair hs 70 pro kullanıyordum hayatımda en çok beğendiğim kulaklıklı gerek padleri çok genişti gram terletmiyordu yada kulağa temas etmiyordu ses seviyesi çok güzeldi ve netti mikrofonu açık ara kullandığım en iyi mikrofondu bir gün kardeşim düşürmüş kırmış canı sağolsun bi kulaklık aramaya başladım dedim corsairdan çok memnunum hine corsair alayım gittim baktım hs80 wireless var dedim iyi güzel bunu alayım kulaklığı aldım bi taktım kulaklık kafama çok dar en sonda kullanıyorum o lastiğini onu geçtim padler haşır huşur kulağıma deyiyor 1 saatte şakır şakır ter akıyor kulaklarımdan sesi desen hs70 ten kötü MİKRAFONU DESEN ÇALIŞMIYOR bildiğin çalışmıyor kulaklığı ilk aldığımda mikrofonu çalışmıyordu uygulamasını indirdim hiç çalışmamaktan çok çok çok az bir ses duyulmasına geçti garantiye yolladım dedilerki mikrofon çalışıyor her neyse geri geldi aynı sorun meğersem uygulamada nvdia gürültü engelleme özelliği diye bir şey varmış bunu açmışım ve bu özellik bozukmuş ses karşıya gitmiyordu şuan onu kapadım discorddan sesim falan hibe düzgün gidiyor ama hiçbir oyunun sesli sohbetinden hine sesim duyulmuyor yada çok az gidiyor bu kulaklıktan illallah ettim artık Corsair alıp bu kadar pişman olacağımı hiç düşünmezdim bir hayal kırıklığından çok bildiğin bir pişmanlık yaşadım bu sorunun çözümünü bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim her türlü şeyi denedim ama bu sorun peşimi bırakmadı eski kırık kulaklığımı tamir ettirip geri kullanmayı düşünüyorum şu anda