Neler Yeni

Corsair HS35 ve Spec Delta Uyumluluğu Hakkında

T.P.G.

80+ Titanium
İade eden kişi sayisinin normalden fazla olma sebebi beni Arctis serisinden uzaklaştıran şey. HS50 alırken Arctis 3 ile arasında kalmıştım. Ancak birçok kişi iade ettiği için HS50 almistim pisman da degilim acikcasi Arctis 3 almadigima.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Kalmazsın. En kötü anakarttaki arkaya uzanıp takarsın. Ayrıca öne de takabilirsin o şey sadece uzatmak için normalde tek giriş ve mikrofon da kullanılabiliyor. Sorun varsa sorabilirsin HS35 kullanıyorum çünkü.
mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesi

T.P.G.

80+ Titanium
mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesi
Mikrofon olarak çok da iyi degil. PCH nin videosunda olan gibi. İletisim icin yeterlidir ama özellikle discordda mikrofon kalitesi fark ediyor cok daha kaliteli bir hal aliyor mesela sen konusmazken dip ses gitmiyor karsiya ama yayin yaparsan ideal degildir G332 nin mikrofonu cok daha idealdir yayin icin.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Mikrofon olarak çok da iyi degil. PCH nin videosunda olan gibi. İletisim icin yeterlidir ama özellikle discordda mikrofon kalitesi fark ediyor cok daha kaliteli bir hal aliyor mesela sen konusmazken dip ses gitmiyor karsiya ama yayin yaparsan ideal degildir G332 nin mikrofonu cok daha idealdir yayin icin.
kameranın mikrofonunu kullanıcam ama ses kaydedicide mikrofon ses kalitesi çok güzel yayındada o şekil olurmu

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
@T.P.G. çok arada kaldım valla ya. Corona olmasa da rahatlık da test edebilsem keşke.

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Sen Arctis 1 Kullanıyordun değil mi? CS:GO Oynuyorsan yorumunu almam iyi olur ses konusunda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır kankam.
kanka ebn arctis 1 wireless kullanıyom aynı değiler wireless olanda arctis 7 sürüceliri var adının arctis 1 olamsı ve görünümleri dışında aynı değiller

Top Bottom