Sen Arctis 1 Kullanıyordun değil mi? CS:GO Oynuyorsan yorumunu almam iyi olur ses konusundakatışıyorum
Tamamdır kankam.Dostum ne kadar combo jack olsa bile arkadaki yerlere ayırıcı ile takmanı öneririm. Anakartın ses kartı daha iyi oluyor daha iyi ses alırsın.
mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesiKalmazsın. En kötü anakarttaki arkaya uzanıp takarsın. Ayrıca öne de takabilirsin o şey sadece uzatmak için normalde tek giriş ve mikrofon da kullanılabiliyor. Sorun varsa sorabilirsin HS35 kullanıyorum çünkü.
mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesi
Mikrofon olarak çok da iyi degil. PCH nin videosunda olan gibi. İletisim icin yeterlidir ama özellikle discordda mikrofon kalitesi fark ediyor cok daha kaliteli bir hal aliyor mesela sen konusmazken dip ses gitmiyor karsiya ama yayin yaparsan ideal degildir G332 nin mikrofonu cok daha idealdir yayin icin.mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesi
link bozulmuş sn: 4:21mikrofonu nasıl reis tertemiz ve yüksek sesde net şekilde veriyormu sesi
kameranın mikrofonunu kullanıcam ama ses kaydedicide mikrofon ses kalitesi çok güzel yayındada o şekil olurmuMikrofon olarak çok da iyi degil. PCH nin videosunda olan gibi. İletisim icin yeterlidir ama özellikle discordda mikrofon kalitesi fark ediyor cok daha kaliteli bir hal aliyor mesela sen konusmazken dip ses gitmiyor karsiya ama yayin yaparsan ideal degildir G332 nin mikrofonu cok daha idealdir yayin icin.
kanka ebn arctis 1 wireless kullanıyom aynı değiler wireless olanda arctis 7 sürüceliri var adının arctis 1 olamsı ve görünümleri dışında aynı değillerSen Arctis 1 Kullanıyordun değil mi? CS:GO Oynuyorsan yorumunu almam iyi olur ses konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır kankam.
Olur.kameranın mikrofonunu kullanıcam ama ses kaydedicide mikrofon ses kalitesi çok güzel yayındada o şekil olurmu
Hmmm peki.kanka ebn arctis 1 wireless kullanıyom aynı değiler wireless olanda arctis 7 sürüceliri var adının arctis 1 olamsı ve görünümleri dışında aynı değiller
mikrofonun desibelini yükseltemiyorum neden ayar kısmından ileri gitmiyor sabit duruyor desibeliOlur.