Neler Yeni

Öneri Corsair HS50 Pro alınır mı?

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
Bütçe
450
Arkadaşlar kulaklığın tasarımını mikrofon kalitesini falan beğendim bass kalitesi güzel mi? Oyun oynayıp basslı müzik falan dinliyorum genellikle.

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Arkadaşlar kulaklığın tasarımını mikrofon kalitesini falan beğendim bass kalitesi güzel mi? Oyun oynayıp basslı müzik falan dinliyorum genellikle.

gamepower kizaru

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,446
İsim
Hakan
DROP PLUS.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,446
İsim
Hakan

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Gamepower Medusa kulaklığım var sağ arka tarafı basslarda bozuk ses veriyordu tamire gönderdim yapmadılar o yüzden gamepower kulaklık falan düşünmüyorum
kizaru gamepower ın tek düzgün model i zaten baya araştırdım alırken 2.5 yıldır kullanıyorum tek bir sıkıntısı olmadı ama geçenlerde pedleri soyulmaya başladı hiç bakım yapmadım onu da söylemek isterim. drop plus la aynı seviye de 2 sinin de + - leri var, abdullah abi incelemesini yaptı bakabilirsin.

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
kizaru gamepower ın tek düzgün model i zaten baya araştırdım alırken 2.5 yıldır kullanıyorum tek bir sıkıntısı olmadı ama geçenlerde pedleri soyulmaya başladı hiç bakım yapmadım onu da söylemek isterim. drop plus la aynı seviye de 2 sinin de + - leri var, abdullah abi incelemesini yaptı bakabilirsin.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/corsair-hs50-pro-vs-gamepower-kizaru.284475/ Bu konuyu okudum daha yeni açıkçası hs50 pro almayı düşünüyorum

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Kesinlikle önermiyorum hs 50 proyu ses kalitesi bana göre baya kötüydü aynı fiyatlarda drop plusu aldım çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle önermiyorum hs 50 proyu ses kalitesi bana göre baya kötüydü aynı fiyatlarda drop plusu aldım çok memnunum.
O kadar kötüydü ki ses kalitesi 100 liralık rampage kulaklık la oynamaya devam ettim yeni aldığım halde zaten en fazla 2 3 saat takabiliyorsun başını çok sıkıp ağrıtıyor genişletsende

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre

O kadar kötüydü ki ses kalitesi 100 liralık rampage kulaklık la oynamaya devam ettim yeni aldığım halde zaten en fazla 2 3 saat takabiliyorsun başını çok sıkıp ağrıtıyor genişletsende
Drop plusun pedleri çok yumuşak seside baya iyi bence ben onu tavsiye ediyorum.

2 haftadır kulaklık arıyorum kafayı yiyeceğim hangisi daha iyi?
Bu fiyat aralığında 3 tane kulaklık var hs 50 pro drop plus asus h3 lite mı ne anket aç ona göre tekra düşün bencd

Top Bottom