Neler Yeni

Yardım CORSAIR HS50 PRO MİKROFON ÇALIŞMIYOR?

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Sağolsun @Dark Lightning sayesinde Corsair Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah ürününü satın aldım ve bugün elime ulaştı. Ses kalitesi ve ergonomiklik açısından mükemmel bir ürün.
Fakat bir problem yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonunu bilgisayar algılamıyor. Kulaklık stereo girişli. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Dostlar merhaba,
Sağolsun @Dark Lightning sayesinde Corsair Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah ürününü satın aldım ve bugün elime ulaştı. Ses kalitesi ve ergonomiklik açısından mükemmel bir ürün.
Fakat bir problem yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonunu bilgisayar algılamıyor. Kulaklık stereo girişli. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Çok farklı kulaklıklar ama benim g pro x de öyleydi kutudan çıkan diğer kabloyu taktım sonra tekrar eski kabloyu taktım çalıştı sende kabloyla falan oyna ne biliyim değiştir veya tak çıkar

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok farklı kulaklıklar ama benim g pro x de öyleydi kutudan çıkan diğer kabloyu taktım sonra tekrar eski kabloyu taktım çalıştı sende kabloyla falan oyna ne biliyim değiştir veya tak çıkar
Tamam hocam sorunu çözdüm. Kutu içeriğinde orijinal çoğaltıcı geliyormuş zaten :D Girişi çoğaltıcıya bağladıktan sonra sorun çözüldü. Teşekkürler <3

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,357
Üyeler
160,376
Son üye
mievra
Top Bottom