Neler Yeni

Çözüldü✓ corsair hs50 pro mikrofon sorunu

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bütçe
50
tek jacklı bilgisayarım var oda zaten 3boğumlu üstünde kulaklık mikrofon diye yazıyor ama mikrofon çalışmıyor hiçbişekilde

tek mikrofonu taktığımda yani kulaklığın mikrofonu jack girişli olduğu için onu çıkartıp taktığımda pc ye hs audio yöneticisindende mikrofonu seçtiğimde oldu ama şöyle bi sıkıntı var realtek hd audio yöneticisinde hem kulaklık hemde mikrofon seçeneği yok şimdi ya kulaklığı kullancam saidce yada mikrofonu bunu nasıl düzeltebilriz
(şimdi denedim mik kulaklıkta takılı olduğunda ve hd audio yöneticisnden mik girişi seçtiğimde oldu yani kulaklıkta sıkıntı yok)

Ekran görüntüsü 2021-05-30 122109.png

Son düzenleme:

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Mikrofon mute tuşuna basmış olabilir misin?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
tek jacklı bilgisayarım var oda zaten 3boğumlu üstünde kulaklık mikrofon diye yazıyor ama mikrofon çalışmıyor hiçbişekilde mikrofon bölümündede ayrı bi şey yok resmini atarım sizce bunun bi driveri falan varmı yada ses yongası bozuksa napabilirm

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofonu çalışıyor kulaklığın
"mikrofon" yazan kulaklığın mikrofonu. Üstüne sağ tıklayın "Özellikler" deyin. "Dinle"ye gelin "Bu aygıtı dinle"ye tıklayın "Uygula" deyin. Ses yansıması geliyorsa mikrofon çalışıyordur ve sistem görmüştür. Çalışmıyorsa yazın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
"mikrofon" yazan kulaklığın mikrofonu. Üstüne sağ tıklayın "Özellikler" deyin. "Dinle"ye gelin "Bu aygıtı dinle"ye tıklayın "Uygula" deyin. Ses yansıması geliyorsa mikrofon çalışıyordur ve sistem görmüştür. Çalışmıyorsa yazın.
ses geliyor ama çok saçma bi uğultu geliyor

Ekran görüntüsü 2021-05-29 123332.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Kulaklığı garantiye yollayın. Bu sorunu yaşayan çoğu kişi garantiye yollayarak çözüyor, bu sorunu.
telefonda mikrofon gayet iyi çalıştı

Kulaklığı garantiye yollayın. Bu sorunu yaşayan çoğu kişi garantiye yollayarak çözüyor, bu sorunu.
başka bi kulaklıkla denedim hd mikorfonlu kulakiçi kulaklık mi fresh edition kulaklık ondada çalışmadı mikrofon

Efenndim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Hocam olayı çözdünüz mü? Baya uzun zaman geçmiş ama hala aktifsiniz forumda sorayım dedim. Bende bu gün aldım ve asla iade etmek istemiyorum.

telefonda mikrofon gayet iyi çalıştı

başka bi kulaklıkla denedim hd mikorfonlu kulakiçi kulaklık mi fresh edition kulaklık ondada çalışmadı mikrofon
Gerçekten çok iyi bir kulaklık bu bütçede de böyle kulaklık yok. :(

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam olayı çözdünüz mü? Baya uzun zaman geçmiş ama hala aktifsiniz forumda sorayım dedim. Bende bu gün aldım ve asla iade etmek istemiyorum.

Gerçekten çok iyi bir kulaklık bu bütçede de böyle kulaklık yok. :(
vay be 2 yıl geçmiş sorunu şöyle çözdüm laptopta 3.5mm jack vardı bende 2 girişli usb ses kartı aldım ses kaliteside muazzamlaştı mikrofonda çalıstı çünkü ugreen marka amsıtım hala duruyordur biyerde kulaklığı 3 4 ay kullabildim nakide sıkısmıstım 400 e satmak zorunda kalmıstım :(

Ekran görüntüsü 2023-10-06 013733.png BUNU almsıtımda 250 tl omus YUH yani, ama mükemmel bir ses kartı

vay be 2 yıl geçmiş sorunu şöyle çözdüm laptopta 3.5mm jack vardı bende 2 girişli usb ses kartı aldım ses kaliteside muazzamlaştı mikrofonda çalıstı çünkü ugreen marka amsıtım hala duruyordur biyerde kulaklığı 3 4 ay kullabildim nakide sıkısmıstım 400 e satmak zorunda kalmıstım :(

Ekran görüntüsü 2023-10-06 013733.png BUNU almsıtımda 250 TL omus YUH yani, ama mükemmel bir ses kartı

bendekini buldum hocam İsterseniz daha uygun bir fiyata veriyim hocam sized mağdur olmazsınız bende elden çıkarmıs olurum.

20231006_015328.jpg20231006_015323.jpg

Son düzenleme:

Efenndim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe

Alıntıyı görüntüle BUNU almsıtımda 250 TL omus YUH yani, ama mükemmel bir ses kartı

bendekini buldum hocam İsterseniz daha uygun bir fiyata veriyim hocam sized mağdur olmazsınız bende elden çıkarmıs olurum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam Dolap'a koyarsanız alabilirim sağlam değil mi, Kaça bırakırsınız ?

Bu arada sorun 2 girişi de takmanızla çözüldü değil mi?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Bu arada sorun 2 girişi de takmanızla çözüldü değil mi?
yani laptop oldugu için 2 girişe direk takmayı denemedim ama öyle gzüküyor yada ses kartıyla alakalı ama çzüldü yani

Efenndim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
yani laptop oldugu için 2 girişe direk takmayı denemedim ama öyle gzüküyor yada ses kartıyla alakalı ama çzüldü yani
Aslında bende mikrofon susturma tuşuna tıklayınca ses geliyor (tuşa tıkladığım ses başka ses gelmiyor) nasıl oluyor bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,267
Üyeler
159,595
Son üye
Hayalet23
Top Bottom