Çözüldü✓ Corsair HS65 Wireless Dongle Görmüyor

GUTS.

80+
Reaksiyon skoru
10
Corsair HS65 Wireless kulaklığım iade’den geldi ve ilk başta sorunsuz çalışıyordu, ancak aniden dongle (USB alıcı) kırmızı yanıp sönmeye başladı ve kulaklık da kırmızı–mavi ışık yanıp sönüyor. Kulaklığı manuel olarak sıfırladım, iCUE’yi sıfırdan kurdum ve firmware güncellemesi yaptım, fakat hiçbir değişiklik olmadı. Kulaklığın Bluetooth modu hâlâ çalışıyor ve telefona bağlanabiliyor, ancak dongle PC’de ve PSda çalışmıyor ve başka bir bilgisayarda da aynı durum söz konusu; yani dongle görünmüyor veya eşleşme kurulamıyor. Şu anda kulaklık yalnızca Bluetooth modunda kullanılabiliyor, ancak 2.4 GHz dongle bağlantısı çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz ?

Void elite cihazım var arkadaşımdada 80 max var corsairde kroniik bu sorun çözümünü ben kabloyla icueye bağlayıp tekrar update kısmına basarak çözüyorum ürün resetlenip tekrar başladığında bağlanıyor

Void elite cihazım var arkadaşımdada 80 max var corsairde kroniik bu sorun çözümünü ben kabloyla icueye bağlayıp tekrar update kısmına basarak çözüyorum ürün resetlenip tekrar başladığında bağlanıyor
usb dongle bağlı kalsın mı

Geri