Yeni aldım ve hiç rahat değil uzun kullanımda çok fazla ağrı ve yanma yapıyor şarjıda pek uzun gitmiyor ürün 14 kasımda elime ulaştı iade edebilir miyim ve SteelSeries
Daha berbat kanka kafa ağrıtıyor kulaklar yanıyor bendede var 2200 e aldım ikinci el 7 8 bu komik rakamları hakedecek kulaklık değilYeni aldım ve hiç rahat değil uzun kullanımda çok fazla ağrı ve yanma yapıyor şarjıda pek uzun gitmiyor ürün 14 kasımda elime ulaştı iade edebilir miyim ve SteelSeries
Arctis Nova 7X nasıldır sizce kulaklıktan tek isteğim uzun kullanımda rahat olması ve kablosuz olması önerilere açığım
Bende senin gibi hs65 deri diye geçtim bunaYeni aldım ve hiç rahat değil uzun kullanımda çok fazla ağrı ve yanma yapıyor şarjıda pek uzun gitmiyor ürün 14 kasımda elime ulaştı iade edebilir miyim ve SteelSeries
Arctis Nova 7X nasıldır sizce kulaklıktan tek isteğim uzun kullanımda rahat olması ve kablosuz olması önerilere açığım
benim hs65 in içi kumaş dışı deri ama yine yanma yapıyor kafa büyük olunca baskı uyguluyor kulak çevresine rahat edeceğim bir kulaklık bulamadim gittiDaha berbat kanka kafa ağrıtıyor kulaklar yanıyor bendede var 2200 e aldım ikinci el 7 8 bu komik rakamları hakedecek kulaklık değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende senin gibi hs65 deri diye geçtim buna![]()
ben hs65 kullanırken tek deri pad terletiyor diye değiştireyim dedim nova 7 daha kötü çıktı yakıyor kulağı resmen sırf bu yüzden oyun oynamıyorum abartısız aldım 2 aydır masanın üstünde duruyor oyunda oynamıyorum kulaklık gerektiren hs 65 kafanı sıktıysa nova 7 seni çok üzerbenim hs65 in içi kumaş dışı deri ama yine yanma yapıyor kafa büyük olunca baskı uyguluyor kulak çevresine rahat edeceğim bir kulaklık bulamadim gitti
cloud 3 falan bakabilirsin kanka bende kablolusu var o rahat ama kablolu diye sevmiyom ve deri padbenim hs65 in içi kumaş dışı deri ama yine yanma yapıyor kafa büyük olunca baskı uyguluyor kulak çevresine rahat edeceğim bir kulaklık bulamadim gitti
cloud 3s kablosuz ona bakayım o zaman piyasada rahat kulaklik yokben hs65 kullanırken tek deri pad terletiyor diye değiştireyim dedim nova 7 daha kötü çıktı yakıyor kulağı resmen sırf bu yüzden oyun oynamıyorum abartısız aldım 2 aydır masanın üstünde duruyor oyunda oynamıyorum kulaklık gerektiren hs 65 kafanı sıktıysa nova 7 seni çok üzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cloud 3 falan bakabilirsin kanka bende kablolusu var o rahat ama kablolu diye sevmiyom ve deri pad![]()