Aynı sorun bendede var bügün elime geçti.Rampage drop plus kullanıyordum onun sesi gayet iyiydi fakat corsair hs80 in sesi baya bi kalitesiz geldi her türlü ayarları denedim araştırdım ama tatmin etmediarkadaşlar merhaba corsair hs80 aldım ancak sesinden memnun değilim yada ses ayarlarını yapamadım bana yardımcı olabilicek birisi varmı corsair hs80 kablolu olanından
arkadaşlar merhaba corsair hs80 aldım ancak sesinden memnun değilim yada ses ayarlarını yapamadım bana yardımcı olabilicek birisi varmı corsair hs80 kablolu olanından
Merhaba arctis prime'dan geçilirmi memnunmusunuz HS80'den ?Aynı sorun bendede var bügün elime geçti.Rampage drop plus kullanıyordum onun sesi gayet iyiydi fakat corsair hs80 in sesi baya bi kalitesiz geldi her türlü ayarları denedim araştırdım ama tatmin etmedi
memnun değilim hs80 den iade ettimMerhaba arctis prime'dan geçilirmi memnunmusunuz HS80'den ?
merhaba yerine ne aldınız acaba bende hs80 almayı düşünüyordum bu tür sorunlardan sonra hyperx cloud 3 e yöneldim sizinde fikirlerinizi alabilir miyimmemnun değilim hs80 den iade ettim