hocam arctis nova 1 kullanıyodum bunu aldım baya ağrıttı kafamı. Umarım yeni aldığım içindir alışırım zamanla. Yoksa elimde patlayacakBu kulaklık nasıl küçük olabilir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud 2 bunun yarısı kadar
hs80 max kullanıyorum kafam büyüktür normalde. Bundan önce cloud 2 core alıp sattım kafama küçük geldiği için fakat hs80 gayet rahat oluyor. Bantlarını iyice uzatırsan sıkıntı olacağını sanmıyorumAga bu kulaklığa herkes çok rahat falan diyorduda yeni aldım bu kullandığım 4. kulaklık, ben hayatımda bu kadar küçük bi kulaklık görmedim yanlardan uzamıyor ve kafamı üstten çok sıkıyor.
Satılıksa alalımAga bu kulaklığa herkes çok rahat falan diyorduda yeni aldım bu kullandığım 4. kulaklık, ben hayatımda bu kadar küçük bi kulaklık görmedim yanlardan uzamıyor ve kafamı üstten çok sıkıyor.
istanbuldayım 6000e bırakayım direkt sanaSatılıksa alalım![]()
sert plastik hocamSert plastik kısma mı değiyor yoksa bant mı sıkıyor
Hocam valla deneyecek yer bulamadım ya. Risk aldım biraz patladıkhs80 iadelerinin çoğu ebat olmadığından oluyor ondan genelde birilerine önerirken hep deneyip alın diyorum umarım alışmadığınızdandır yoksa güzel kulaklık
Hocam 5000 hayırlı olsun diyelimistanbuldayım 6000e bırakayım direkt sana
sert plastik hocam
Hocam valla deneyecek yer bulamadım ya. Risk aldım biraz patladık
Hocam sende öldürme yaHocam 5000 hayırlı olsun diyelim
öldürdünHocam 5000 hayırlı olsun diyelim
iade etme hakkın var ıade etAga bu kulaklığa herkes çok rahat falan diyorduda yeni aldım bu kullandığım 4. kulaklık, ben hayatımda bu kadar küçük bi kulaklık görmedim yanlardan uzamıyor ve kafamı üstten çok sıkıyor.
yurtdışından aldım.öldürdün
iade etme hakkın var ıade et
Yurtdışı ürüne 5000 cok bile vermişim. Tr garantilisi vile 5500-6000öldürdün
iade etme hakkın var ıade et