Neler Yeni

Yardım Corsair HS80 Max Kafamı Çok Sıkıyor

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,934
İsim
Orkun
Merhabalar, geçen PCKolik indiriminden HS80 Max almıştım. Mağazadan gidip teslim alırken teşhirden de denemiştim, biraz sıkı olmuştu rahat edip edemeyeceğime bakmak için yine de aldım kulaklığı.
Kafamın üstünü çok sıkıyor baskı yapıyor. Lastik kısmı en sona kadar genişlettim. Tam kafama ucu ucuna oturuyor.
Bunu daha fazla esnetmenin başka yolu var mıdır ya da zamanla kulaklık komple esneme yapar mı? 1 CM esnese o rahatlığı verecek bana ama tam ucu ucuna oturuyor kafama.
İlk aldığımda 2 3 saat kullandım inanılmaz ağrı yapmıştı. Şuan o kadar ağrı yapmıyor ama yine de içim pek rahat değil.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
EREN
Merhabalar, geçen PCKolik indiriminden HS80 Max almıştım. Mağazadan gidip teslim alırken teşhirden de denemiştim, biraz sıkı olmuştu rahat edip edemeyeceğime bakmak için yine de aldım kulaklığı.
Kafamın üstünü çok sıkıyor baskı yapıyor. Lastik kısmı en sona kadar genişlettim. Tam kafama ucu ucuna oturuyor.
Bunu daha fazla esnetmenin başka yolu var mıdır ya da zamanla kulaklık komple esneme yapar mı? 1 CM esnese o rahatlığı verecek bana ama tam ucu ucuna oturuyor kafama.
İlk aldığımda 2 3 saat kullandım inanılmaz ağrı yapmıştı. Şuan o kadar ağrı yapmıyor ama yine de içim pek rahat değil.
bendede

Corsair void elite var kafam yamuldu bu kulaklık yüzünden daha kulanmıyom 14 gün geçmediyse iade et geçtiyse yapcak bişi yok kulan​

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
İlk aldığımda 2 3 saat kullandım inanılmaz ağrı yapmıştı. Şuan o kadar ağrı yapmıyor ama yine de içim pek rahat değil
gece yatmadan sündür mandallarla tuttur sabah kaltığında genişler

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,934
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gece yatmadan sündür mandallarla tuttur sabah kaltığında genişler
Lastiğinin ayarı var zaten lastikte sünger var diye üzerinde takılı bıraktım en sona kadar gidiyor kafam kulaklığın üst kısmına direk temas ediyor.
bendede

Corsair void elite var kafam yamuldu bu kulaklık yüzünden daha kulanmıyom 14 gün geçmediyse iade et geçtiyse yapcak bişi yok kulan​

Valla alırken iade alıp alamayacaklarını sormuştum, 14 gün içinde iade edebilirsiniz dediler. Bende dedim 1 hafta deneyeyim aşırı rahatsız ederse geri götürürüm diye.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Duman
Aynı sorundan şikayetçiydim çözüm olarak kafandan bir tık daha fazla kalın bir kitap destesi oluştur kulaklığı ona tak kullanmadığın zamanlar 1 hafta içerisinde kafama tam olmaya başladı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,934
İsim
Orkun
Aynı sorundan şikayetçiydim çözüm olarak kafandan bir tık daha fazla kalın bir kitap destesi oluştur kulaklığı ona tak kullanmadığın zamanlar 1 hafta içerisinde kafama tam olmaya başladı
İlk kutudan çıkardığımda taktığıma göre çok fark var o kadar sıkmıyor, bende ondan emin olamıyorum işte zamanla daha da açılır mı acaba merak ediyordum.
2 Haftam var bakalım biraz daha deneyeceğim olmadı geri götürücem.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Duman
İlk kutudan çıkardığımda taktığıma göre çok fark var o kadar sıkmıyor, bende ondan emin olamıyorum işte zamanla daha da açılır mı acaba merak ediyordum.
2 Haftam var bakalım biraz daha deneyeceğim olmadı geri götürücem.
Dediğimi uygulayın kullanmadığınız zamanlar, farkı hissedeceksiniz

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Hocam ayarlama yerini en alta getir. En alta getirince sıkmaması gerek. Aga anlamadım bu kulaklık kullandığım en büyük kulaklıklardan biri ama herkes sıkıyor diyor. Herkesin kafası çok mu büyük nedir.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,934
İsim
Orkun
Hocam ayarlama yerini en alta getir. En alta getirince sıkmaması gerek. Aga anlamadım bu kulaklık kullandığım en büyük kulaklıklardan biri ama herkes sıkıyor diyor. Herkesin kafası çok mu büyük nedir.
Ya adamlar klasik boyutu ayarlanabilen model dışına çıkmışlar üst tarafı da çok küçük ve dar yapmışlar ister istemez sıkıyor benim kafam büyük mesela ortalamaya göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,933
Üyeler
165,605
Son üye
Bilge_K
Top Bottom