Neler Yeni

CORSAIR HS80 VEYA ÖNERİ

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,016
İsim
Oğuz
maxın tek avantajı batarya herhalde.
bunlara ekstra ses kartı gerekiyor mu performansı yeterli mi?
Wireless kulaklıkların kendine var zaten istesen de bağlayamazsın

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hs 80 max kullanan biri olarak söylüyorum böyle bir kulaklık yok. ya ben müzik dinlemiyormuşum ki. müziği aç sabaha kadar yat dinle gram sıkılırsan ben de bi bk bilmiyorum

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nesim Mutlu
Max ın stokları mart ortası gibi gelecekmiş fiyatı ne olur görüp bakıcaz

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
hs 80 max kullanan biri olarak söylüyorum böyle bir kulaklık yok. ya ben müzik dinlemiyormuşum ki. müziği aç sabaha kadar yat dinle gram sıkılırsan ben de bi bk bilmiyorum
Steelseries 7+ vardı sattım uzun kullanım da kafada ağrı yapıyordu bende hs80 max araştırıyorum çok kaba duruyor ama bayağı iyi diyorlar ya da butcem olursa nova pro

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
mehmet
Hs80 İle konfor açısından bi fark yoktur zannımca hocam kullanımda rahatlık nasıl kulağı ağrıtıyor mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kesin bilgi mi martta geleceği
Max ın stokları mart ortası gibi gelecekmiş fiyatı ne olur görüp bakıcaz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Hs80 İle konfor açısından bi fark yoktur zannımca hocam kullanımda rahatlık nasıl kulağı ağrıtıyor mu acaba

yok vallaha bana tam oturdu diğer kulaklığıma göre kat kat rahat. max var mı bilmiyorum da 1 ay önce 5500 e almıştım galiba

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
mehmet

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Steelseries 7+ vardı sattım uzun kullanım da kafada ağrı yapıyordu bende hs80 max araştırıyorum çok kaba duruyor ama bayağı iyi diyorlar ya da butcem olursa nova pro
ben 12 saat kullanıyorum bi ağrı görmedim hatta bazen pc başında uyuya kalıyorum o kadar rahat yani

Şu an stokta max bulunmuyor hocam
batarya ve bluetooth farkı var zaten

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nesim Mutlu

Müşteri hizmetlerinden öyle bir duyum aldım. Sorduğumda hs80 stok da yoktu onun da 2 gün içerisinde geleceklerini söylemişlerdi ve öyle de oldu. Hs80max stokları için de martın ortaları dediler

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
mehmet
Müşteri hizmetlerinden öyle bir duyum aldım. Sorduğumda hs80 stok da yoktu onun da 2 gün içerisinde geleceklerini söylemişlerdi ve öyle de oldu. Hs80max stokları için de martın ortaları dediler
Fiyat ne kadar olur acaba bi 8 k kesin vardır şu an hs80 almak mantıklı sanki batarya ve bt için değer mi 3k ya yakın bir fark söz konusu

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nesim Mutlu
Fiyat ne kadar olur acaba bi 8 k kesin vardır şu an hs80 almak mantıklı sanki batarya ve bt için değer mi 3k ya yakın bir fark söz konusu
hs80 de bt olmadığı için şarjın çok hızlı bittiğini biliyorum o yüzden ben de bekliyorum şu anlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Akçağıl
Ben hs80 le steelseries arthis nova 5 kablosuz arasında kaldım benim için önemli olanlar
mikrofon
Ses kalitesi (fps oyunu ve hikayeli oyunlar)
Müzik nerdeyse hiç dinlemiyorum

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nesim Mutlu
Fiyat olarak da stok öncesi hs80max 5999 tl ye satıldı yaklaşık 1.5 ay önce. Stok gelmesiyle beraber fiyatları yine aynı düzeylerde olmasını bekliyorum maks 7k

Ben hs80 le steelseries arthis nova 5 kablosuz arasında kaldım benim için önemli olanlar
mikrofon
Ses kalitesi (fps oyunu ve hikayeli oyunlar)
Müzik nerdeyse hiç dinlemiyorum
Mikrofon olarak hs80 rakipsiz bence

Top Bottom