Neler Yeni

Corsair HS80 vs Razer BlackShark V2 Special Edition

Niekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
nikel kemal
Bütçe
3000
Aktif olarak HS50 Pro kullanmaktayım ancak ürünün pedleri eskimeye başladı. Ek olarak daha düzgün bir mikrofonu olan kulaklığa da geçmek istiyorum. Başlıkta olan ürünler arasında kaldım. Corsair'in müşteri desteğini beğendiğim için aslında bildiğim yoldan şaşmama niyetim var ancak kalite ve özellik olarak hangisi daha ağır basıyorsa onu alacağım. Bundan dolayı bu iki kulaklık arasından hangisini almak daha mantıklı olacaktır?

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Bence blackshark ikisini kullandım ses kalitesi ve rahatlık açısından razer daha iyi ama corsairin mikrofonu daha iyi.

Niekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
nikel kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence blackshark ikisini kullandım ses kalitesi ve rahatlık açısından razer daha iyi ama corsairin mikrofonu daha iyi.
HS80'in Dolby Atmos desteğinin olmasından (Dolby Atmos sahibiyim) dolayı ve mikrofonun iyi olmasının da etkisiyle onu almaya daha yatkınım ancak bazı yabancı forumlarda ses kalitesi ve seviyesi hakkında olumsuz yazılar görünce kararsız kaldım.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
HS80'in Dolby Atmos desteğinin olmasından (Dolby Atmos sahibiyim) dolayı ve mikrofonun iyi olmasının da etkisiyle onu almaya daha yatkınım ancak bazı yabancı forumlarda ses kalitesi ve seviyesi hakkında olumsuz yazılar görünce kararsız kaldım.
Eq ile ses kalitesi kötü değil de benim açımdan blackshark daha iyiydi

Niekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
nikel kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eq ile ses kalitesi kötü değil de benim açımdan blackshark daha iyiydi
Mikrofon kalitesi arasında devasa fark varmı? Ek olarka msı b450m a pro max anakart kullandığım içni yüksek ihtimalle ses kartım pek kaliteli değil. Bundan dolayı hs80'den tam performans almam zorlaşır mı?

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Mikrofon kalitesi arasında devasa fark varmı? Ek olarka msı b450m a pro max anakart kullandığım içni yüksek ihtimalle ses kartım pek kaliteli değil. Bundan dolayı hs80'den tam performans almam zorlaşır mı?
ikisinde de ses kartı var zaten anakartınla alakalı bir durum yok.Mikrofon olarak hs80 çok kaliteli harici mikrofonlar gibi.

Top Bottom