Neler Yeni

Corsair HS80 vs Razer Kraken v3

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Corsair HS80 mi daha iyi Razer Kraken v3 mü
amacım öncelikle ses kasmak

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Kraken v3 kullanıyorum.Güzel kulaklık.İhtiyaçlarını karşılar.Kötü yanı padleri.Bu sıcakta terletiyor.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Sıkı bir kumaş evet.Sesi güzel veriyor.Destekleyen oyunlarda thx açarsan güzel bir deneyim sunuyor.Her oyunda açmaya çalışmamalısın.
Her oyunda 7,1 açabilirmiyiz

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Her oyunda 7,1 açabilirmiyiz
evet ama verimsiz olur.Thx özelliği cs go da çok kötü çalışırken battlefield 1 elden ring god of war gibi oyunlarda çok güzel çalışıyor.Cs go da stereo takılıyorum o yüzden.Sanki bi varilin içindeymişsin de ses duymaya çalışıyormuşsun gibiydi en son.Pek ayarlamakla uğraşmamıştım o yüzden o oyun için.Ek olarak uzamsal sesi her oyun için aktifleştirebilirsin ama her oyun Thx desteği sunmuyor...

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
evet ama verimsiz olur.Thx özelliği cs go da çok kötü çalışırken battlefield 1 elden ring god of war gibi oyunlarda çok güzel çalışıyor.Cs go da stereo takılıyorum o yüzden.Sanki bi varilin içindeymişsin de ses duymaya çalışıyormuşsun gibiydi en son.Pek ayarlamakla uğraşmamıştım o yüzden o oyun için.Ek olarak uzamsal sesi her oyun için aktifleştirebilirsin ama her oyun Thx desteği sunmuyor...
thx ve 7.1 farklı değilmiydi ?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
thx kulaklığın uzamsal ses inden farklı değilmiydi ?
Thx ile 7.1 farklı şeyler.Thx zaten uzamsal ses anlamına geliyor önceki yazımda tekrar yazmaya üşendiğim için uzamsaldan sonra thx şeklinde kısalttım.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Thx ile 7.1 farklı şeyler.Thx zaten uzamsal ses anlamına geliyor önceki yazımda tekrar yazmaya üşendiğim için uzamsaldan sonra thx şeklinde kısalttım.
birde hs80 kullanan biri gelseydi iyi olurdu

Top Bottom