Anladım hocam güle güle kullanın ben de 4000X düşünüyor idim çok güzel bir kasa ama egzoz fanıyla birlikte çok pahalıya geldiği için tercih etmedim.Yok maalesef, SP120 RGB ayrı almak durumunda kaldım
Anladım hocam güle güle kullanın ben de 4000X düşünüyor idim çok güzel bir kasa ama egzoz fanıyla birlikte çok pahalıya geldiği için tercih etmedim.Yok maalesef, SP120 RGB ayrı almak durumunda kaldım
Ben 4000x kullanıyorum ömrümde nice kasalar gördüm bunun kadar içi buz gibi olan kasa görmedim sanırım kasanın içi için kullanılan madde çok farklıAnladım hocam güle güle kullanın ben de 4000X düşünüyor idim çok güzel bir kasa ama egzoz fanıyla birlikte çok pahalıya geldiği için tercih etmedim.
Corsair 5000x için mi dandik tipsiz düşünüyorsunArkadaş kasada tip desen yok her yer cam bunu neden bir insan alır ki anlamıyorum olabildiğince mesh panel kasa almaya bakın thermaltake commander g33 kullanıyorum arkadaşımla sistemimiz tıpa tıp aynı onun ekran kartı 72 derecede çalışırken benimkisi 54 derecelerde geziniyor sırf kasayı dandik aldığı için
evet öyle düşünüyorumCorsair 5000x için mi dandik tipsiz düşünüyorsun
gayet tipsiz bir kasa bu arada ön paneli leş gibi duruyorevet öyle düşünüyorum
corsair ile konunun ne alakası var fanboy dostum sakin ol kimse corsairine laf etmedi bu kasa çirkin duruyor ama corsairin güzel duran kasalarıda vardır denk gelirse alır kullanırız merak etmehayatında corsair kasa kullanmayanlar nasıl da belli oluyor ama =)
dostum tasarımını görmem için kullanmama gerek yok gözlerim görüyor çok şükür.senin gibi kullandığım ürünü gurur meselesi yapacağıma hater bebe olurum daha iyi kasaya kötü diyen yok özellikleri 10/10 olabilir ama tasarımı leş gördüğüm kadarıylabu forumun en büyük sorunu kullanmadığı ürün hakkında yorum yapan hater bebeler
yerinde olsam bunu alırdım en iyilerdenCORSAIR iCUE 5000X RGB BEYAZ KASA 3.499TL
Kaç aydır bu kasanın indirime girmesini bekliyordum, geçen hafta aldım, stokta bile yoktu aylardır. Şimdi son 6 ayın en düşük fiyatı bu takip ettiğim kadarı ile. Şansıma artık.
CORSAIR iCUE 5000X RGB Tempered Glass Beyaz EATX Kasa | ITOPYA
CORSAIR iCUE 5000X RGB Tempered Glass Beyaz EATX Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9011213-WW ITOPYA'dawww.itopya.com