SmartBuster
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Zafer Bengü
Herkes aynı şeyleri sevmek zorunda değil ve sevmediği şeyleri kötülemek zorunda değil. Gerçekten marka fanboy'luğunu ve hater'lığını zerre kadar anlamıyorum. 4000D Airflow iyi kasadır,4000X iyi kasadır,Phanteks P600S iyi kasadır,Cooler Master MB TD500 iyi kasadır aslında aklıma gelmeyen birçok kasa iyi kasadır. Benim inandığım hiçbir kasa üstünde gelen fanlar ile mükemmel değildir ben kullandığım her kasada yüksek CFM'li fanlar tercih ediyorum ve soğutma konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Mesh olması önemli bir etken yada 4000X veya 5000X'te olduğu gibi ön camsız kullanılabilmesi yine önemli P600S bu konuda oldukça iyidir. Şuan TD500'ü SS 120 AB fanlar ile kullanıyorum ve herşeyi buz gibi tutabiliyorum kendi üzerinde gelen fanları gerçekten kötü diğer kasalar içinde bu durum olabilir fakat modeli şöyle modeli böyle garip cidden. Herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil ve ne yazık ki kimse kimsenin zevkinede saygı göstermiyor.(Not olarak; Keşke hepsinin fiyatı makul seviyede olsa herkes istediğini dilediği gibi kullanıp beğenmediğinde değiştirse filan sanırım ürünlerin değeri gözümüzde azalır ve bu şekil şeylerde ortadan kalkar. Gereksiz pahalı aldığımız şeylere maalesef çok fazla değer yüklüyoruz. Benim düşüncem bu.)
Son düzenleme: